Az óvónők miért ingerlékenyebbek a nyári ügyeletben?
22es, te egy igazi mártír mami vagy. ✌️ azért mert te szerinted egy 3-6 éves gyereknek az anyja valagaban kell élnie 0-24ben, attól az még nem úgy van, csak szólok. Nyilván nem véletlenül kötelező az óvoda, hanem total szakmaitlan ez az ajánlás és ebbe belekényszerítik szegény magyar anyákat és gyermekeket. Brühühü.. Az nem lehet, hogy esetleg másnak nem beteges a kötődése a kolykei felé és akkor a nagy átlag tök normális modon belátja, hogy a gyerekének kell a saját korosztályaval eltöltött idő.
Én amúgy egy dög lusta anya vagyok és néha nem viszem be a "nagyot" mert nagyobb teher számomra reggel felcuccolni a kolykeimat és elvinni oviba a nagyot úgy, hogy amúgy itthon vagyok a "kicsivel" és képzeld nekem nem teher ha itthon marad, sőt, szeretem mert elvannak egymással a gyerekeim, de a fiam (a nagy) egész nap vinnyog, hogy a Janival / Petivel vagy akárkivel, mikor kivel akar játszani és nem a húgával.
Most akkor mégis mondd már meg te beszáradt agyú.. mi a helyes? Tartsam otthon,hogy elmondhassam a te fajtádnak, hogy mekkora vér-ős-szuper-mártír anya vagyok a NAGYBETUS ŐSANYA, hogy én bezzeg OTTHON TARTOM MERT UGYIS OTTHON VAGYOK. Aaahhhaaaaaa
Igen. Direkt ikreket akartam a CSOK miatt
Kretén!!!
Hű de agyatlan ez a nő 😅 döbbrnet h az ilyen "ősmamik" hogy felhúzzák magukat. Már azt se tudja h mit írjon.
Megnyugtatnám h én magamtól bevonulok majd egy otthonba ha arra kerül a sor, mert félreteszünk ezekre az idókre h ne a gyerekeink terhére legyünk. De felesleges.
Ő csak a Csokkot látja 😂
Igen félhet attól h nem lesz aki eltartsa őt 😄
Gondolom otthon meg kiszolgálja a férjét "mert hát én otthon vok"
Szegény csicska!!!
Tényleg 🤣🤣🤣
Nehogy már elmozdulj a gyerek mellól 20 percre, mert "minek szültél? "
Szegény!
Azért biztos rossz lehet h nincs semmi önbecsülése....
Egyetlen érdeme hogy van a gyereke, és más pozitívum nem éri őt.
✌️ mi jó barátok lennénk
Várj.. mondok meg. A gyerekkel együtt kell wc-zni mert sérül a lelke ha kizarom amíg kakilok. Alap feltevés.
Na jó, nagyon eltértünk már az alap kérdéstől.
Mindenkinek jó éjt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!