Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónők miért ingerlékenyebb...

Az óvónők miért ingerlékenyebbek a nyári ügyeletben?

Figyelt kérdés
Fent az emeleten 36 fok van, a gyerekekkel kiabálva beszélnek. Gyesen vagyok otthon, de vittem a nagyot is és panaszkodott az óvónő, hogy szakad a gyerekekről a víz és nagyon ingerlékenyek, agresszívek a gyerekek ettől a melegtől. Gondolom arra célzott, hogy tartsam otthon a nagyot is.
2021. aug. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
43%
Ja, és még annyi lemaradt, hogy ez természetesen nem nyári ügyeletben volt, hanem bőven a rendes tanév alatt. Ügyeletbe nem vittük soha, de ettől én személy szerint simán el tudom képzelni, hogy másnak lehet rá nyomós oka, hogy vigye... akár akkor is, ha otthon van. (#19)
2021. aug. 13. 23:19
 22/43 anonim ***** válasza:
44%
19.! Nem az óvónőnek büdös a munka, hanem neked teher a gyerek. Ne gondold, hogy neked mindenhez jogod van! Ne szülj, nem kell a gyereked senkinek és nem is fontos senkinek rajtad kívül. Ennyi.
2021. aug. 13. 23:24
 23/43 anonim ***** válasza:
50%

Mi az, hogy teher neki a gyerek? Szépen írja, hogy ügyeletben nem is vitték, csak rendes óvoda időben, ami meg tudtommal arra lett kitalálva, hogy a szülők vihessék a gyerekeket. Huh, nem én vagyok az anyuka, akit leszólsz, sőt még a pocakomban van az első babám, de még az én ingerküszömet is megütötte, amit írtál. Vagy neked az okoz örömöt, hogy más anyukákat ócsárolsz? Miért venné ki a kisgyereket bárki a megszokott közegből, csak mert kistestvére született (aki amúgy rengeteg figyelmet igényel, tekintve, hogy még az anyjának kell konkrétan életben tartania, hiszen annyira törékeny).

A kérdező helyzetével is csak annyi a probléma, hogy 36 fokban vannak egésznap a gyerekek, ami nem túl kellemes, nem az, hogy él egy adott szolgáltatással.

2021. aug. 13. 23:29
 24/43 anonim ***** válasza:
66%

Mindenhez nincs jogom, de az óvodaköteles gyerekemnek óvodaidőben óvodába járni egészen biztosan van joga. És nem addig, ameddig az óvónéni éppen jónak látja, hanem úgy, ahogy nekünk a legoptimálisabb, nyilván az ovi nyitvatartási idején belül.

És igen, annyira teher, hogy konkrétan egész nyárra (nem csak az ügyeleti időre, ami nálunk július elején indult) kivettük oviból. Gratulálok.

2021. aug. 13. 23:36
 25/43 anonim ***** válasza:
50%

Engedd már el ezt a teher a gyerek mondatot!

A gyereknek az a jó ha úgy járhat oviba, ahogy megszokra. Számára ez a rendszer. És egy ilyen korú gyereknek erre még szüksége van.

Pl a lányomnak pont elég volt a covid miatti itthon lét.

Mihelyt lehetett vittem őt. Nem azért mert teher! Azért mert unatkozott itthon.

Nem akkor van alvásideje mikor a 7 hós ikreknek (akikkel itthon vok)

Vagy a babákat ébresztette fel (mert sikít, ugrál hiszen egy 4 éves ilyen) vagy a tesói őt (ha a 2 gyerek egyszerre rázendít ott azért van decibel)

A délben elhozást nekem is felhozták. Én pedig közöltem h NEM

Pont ebéd/alvás időben nem fogom a 2 kicsit (akkor még) overálba bugyolálni be a kocsiba-ki majd megint be és ki mindezt úgy h 4 órával előtte már ezt a kört lejátszottuk. Köszi, de nem szivatom a kicsiket és magam csak azért, mert nekik jobb ha kevés gyerek marad ebéd után.

Az hogy a lányom és a 2 tesója jól érezze magát számomra fontosabb mint az óvónők lelki világa. (idegen gyerekekkel van)

Ha nem utaznánk ilyenkor nyáron sokat a nagyszülőkhöz stb most is nenne ügyeletbe is.

Nem azért mert nem szeretem ha itthon van. Azért mert tudom h jobban érzi magát ha barátaival játszhat, nem csak azt hallja h sírnak az ikrek, vagy hogy most nem érek rá mert etetek/pelenkázok/altatok.

Azért vok itthon Gyeden h a kicsiket ellássam. Nem azért hogy a nagyobbal játszak.

Nagyon nem mindegy nekem sem, ahogy az óvónőknek sem h mennyi gyerek van itthon.

Akkor már miért ne a saját dolgomat könnyíteném ha választásom van?!

2021. aug. 14. 07:49
 26/43 anonim ***** válasza:
66%

“Azért vok itthon Gyeden h a kicsiket ellássam. Nem azért hogy a nagyobbal játszak.

Nagyon nem mindegy nekem sem, ahogy az óvónőknek sem h mennyi gyerek van itthon.”

Basszus, a saját gyerekedről van szó, aki láthatólag mégiscsak gond, ha otthon van… De azèrt kellett újabbakat szülni…👏

Egyébként meg, ha tudod, hogy hogy éreznek az óvónők, szerinted hogy állnak így a gyerekedhez?

2021. aug. 14. 08:35
 27/43 anonim ***** válasza:
29%

Tevegy igen nehéz felfogású hölgy vagy 😅

Neki gond ha itthon van. Értelmezd már a leírtakat.

"Egyébként meg, ha tudod, hogy hogy éreznek az óvónők, szerinted hogy állnak így a gyerekedhez?"

Nálunk az óvónők felnőttek. Nem ovisként viselkednek és duzzognak.

Semmi hátrányunk nem volt abból h azt mondtam a délben hozzam el kérésre h, nem.

Egyébként pedig ha ilyen miatt a gyereket szivatná, ujjabb bizonyíték lenbe arra h pályát tévesztett!

Akkor nem óvónőknek való.

Menjen árut pakolni a tescoba. Ja várj! ott se ő választja ki h mikor mennyit kell pakolni

2021. aug. 14. 08:52
 28/43 anonim ***** válasza:
4%

Nyilván felesleges is minden hozzád intézett szavunk.

Szép napot

2021. aug. 14. 08:54
 29/43 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk, ha otthon vagyok egyébként is, írta a kérdező, hogy gyesen van, szóval egy 2 éves gyerekkel, akkor nyáron biztos nem adom be, ha látom, hogy idegbajpsak az óvonők, kiabálnak stb.
2021. aug. 14. 09:19
 30/43 anonim ***** válasza:
46%
25 te is csokra fialtal igaz? Mert egy igazi anya nem akar megszabadulni a gyerekétől akit a Ő vállalt. A penz jól jön csak a gyerekkel foglalkozni ne kelljen. Remélem majd te is teher leszel ha megvénülsz, és bevágnak valami világ végi elfekvőbe.
2021. aug. 14. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!