Anyukák! Ti nem vagytok a napokban kicsit ingerlékenyebbek?
Én már vagy 3 hónapja ingerlékenyebb vagyok....
16 hós leányzó anyukája
Szia!
3 hete egyedül vagyok itthon a 2 kisfiammal,apa állandóan dolgozik,a pici bölcsis,állandóan beteg,éjjel sem alszik jól,így én is kivagyok purcanva,a pici ráadásul olyan hisztis lett,hogy már lassan be sem merek menni vele a boltokba,hazáig üvölt.
Én is úgy érzem,hogy már nem nagyon bírom
Érdekes hogy én is most sokalltam be. Eddig vidáman pozitivan terelgettem a 2,5 évesemet és a 9 hósomat, de most valami olyan irgalmatlan rosszaság tört rá mindkettőre meg úgy egyedül is vagyunk már hónapok óta igazából, eláraszt a házimunka, a kölkök sokszor sírnak, a kicsi szeparációs szorongós, nem lehet ellépni mellőle szinte, mindenen sír most ( de lehet h a foga is jön ki tudja) a nagy meg mindent kipróbál amit megtiltottunk neki eddig és eddig meg is értette most újra és újra leteszteli meddig mehet el..
Pont tegnap éreztem azt délután felé hogy bárcsak már este 8 lenne és letehetném aludni őket és lenne egy kis nyugalmam :(
Ami nem szép dolog, tudom hiszen én akartam őket megszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!