Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónők miért ingerlékenyebb...

Az óvónők miért ingerlékenyebbek a nyári ügyeletben?

Figyelt kérdés
Fent az emeleten 36 fok van, a gyerekekkel kiabálva beszélnek. Gyesen vagyok otthon, de vittem a nagyot is és panaszkodott az óvónő, hogy szakad a gyerekekről a víz és nagyon ingerlékenyek, agresszívek a gyerekek ettől a melegtől. Gondolom arra célzott, hogy tartsam otthon a nagyot is.
2021. aug. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon?

Én 36 fokban élni sem tudok, nemhogy dolgozni. Most képzeld el hogy egy gyerek hogy érzi magát benne, illetve egy felnőtt, akinek a gyerek (jogos) hisztijét is el kell viselnie.

2021. aug. 13. 17:59
 2/43 anonim ***** válasza:
96%

Ha nekem mindennap 36 fokban kellene dolgoznom, nemhogy ingerült lennék, már nem lennék életben, de komolyan. 😅

Nem csoda, ha a gyerekek is ingerlékenyek, tuti nem lennék szívesen egésznap olyan melegben. ☹️

2021. aug. 13. 18:03
 3/43 anonim ***** válasza:
94%

És neked miért jó, hogy beküldöd kínlódni a gyereket?

36 fokban nem lehet dolgozni, szerintem a munkatörvénykönyve is szabályozza, hogy ilyen körülmények között extra pihenő járna.

Miért nem dobnak össze a szülők egy klímára.

2021. aug. 13. 18:27
 4/43 anonim ***** válasza:
87%
Te nem vagy normális, hogy viszed a gyereked szenvedni a hőségben, nyári szünetben… Akinek teher a saját gyereke, mièrt vállal mèg egyet?!
2021. aug. 13. 18:41
 5/43 anonim ***** válasza:
60%
Csokra lett a gyerek mi?
2021. aug. 13. 18:56
 6/43 anonim ***** válasza:
47%
Az óvoda utolsó évétől eltekintve nem engednék óvodába olyan gyereket felvenni, akinek az anyja otthon van gyesen.
2021. aug. 13. 19:03
 7/43 anonim ***** válasza:
24%

Miért vannak bent 36 fokban?

Nálunk ilyenkor csak aludni menek be.

Öntötében dolgozom. Hát nem fázunk, és nem, nem jár plusz pihenő csak védőitalt kell biztosítaniuk.

#6 fogalnad sincs miről beszélsz.

A gyerek panaszkodik nejed h nagyon melege van?

A 4vévesemről is szakad a víz ha járszik. Ehez nem kell 36 foknak lennie.

Egyébként lsd a 6. választ. Utálják ha anyuka otthon van, de beviszi a gyereket.

Sokkal jobb a fele annyi gyerek, fele meló ugyan azért a pénzért

2021. aug. 13. 19:21
 8/43 anonim ***** válasza:
49%

7.! Milyen fele melóért?

Miért jó, hogy 20 -25 fős csoportok vannak összezsúfolódva egy kis teremben? Nálunk nem vették fel a gyeses anya gyerekét és jól tették.

Nyugodtan maradjon otthon a gyerek a kisebb testvérével. Minden tekintetben jobb neki. Persze tudom, a gyes, a gyed meg a családi pótlék úgy lenne jó, ha gyerek nem kellene hozzá, mert az csak zavaró tényező. Nem lehet mellette egész nap a telót nyomogatni.

2021. aug. 13. 19:32
 9/43 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy mi köze van bárkinek ahhoz, hogy miért viszi? Bármi oka lehet, magánügy. Plusz otthon, vagy épp a játszótéren nincs ugyanolyan k.rva meleg szerintetek, csak az oviban? Ha van kicsi gyerek, esetleg még baba, apuka meg mondjuk dolgozik egész nap, akkor sok programot csinálni nem tudnak otthon sem, vagy messzebbre menni, pl strandra. Otthon jobb a 4 fal közt aszalódni a nagyobbik gyereknek, esetleg gyereksírásban?

Mondom ezt úgy, hogy van egy 5 éves fiam és egy 1 éves lányom, és eszemben sincs vinni a fiamat oviba, de nekem van segítségem ha épp kell, és a férjem is itthon van már 3-kor. De nem mindenki van ilyen helyzetben. Nyilván nem tudom az okát, hogy a kérdező miért viszi, de mégegyszer mondom: magánügy.

2021. aug. 13. 20:16
 10/43 anonim ***** válasza:
34%

Fele meló

A gyerekeknek nincsenek "foglalkozások" iskolai felkészítés stb ilyenkor.

Nincs annyi adminisztratív munka sem.

Nálunk 2 16 fős csoport van ilyenkor.

Egyébként 23 fős csoportok vannak év közben.

Miért jobb egy 4-5 évesnek otthon dekkolni a csecsemő tesója mellett egész nap, mint a kortársai között?

Teljesen más a bioritmusuk.

Alvás, evés, levegőzés.

"fel sem vennék olyan gyereket ahol anyuka gyeden van" Akinek bölcsis volt a gyereke, az vegye ki a megszokott rendszerből (rutin, gyerektársaság, csop foglalkozás) mert otthon van egy újszülöttel. Had utálja meg a tesót, mert miatta nem mehet játszani a többiekkel, de otthon se tud játszani senkivel, mert anya a babát eteti, altatja, pelenkázza, sőt még házimunkát is csinál.

Tudom az ilyen rémes nő ne szüljön!

(hangsúlyozom, most nem a nyári oviba járásra reagáltam hanem a beidézett hszra)

2021. aug. 13. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!