Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Jogosan haza küldhetik az...

Lovelyne kérdése:

Jogosan haza küldhetik az ovibol azt a kisgyereket edėd vėgeztėvel akinek az egyik szülője otthon van bármilyen okból?Ha jól tudom oviba nem kėrnek, nem kėrhetnek munkaltatóit a szülőktöl.Akkor ez mi?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől hallottam.Ezt valóban megtehetik?

2021. júl. 3. 09:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
20-as, nem a gyerek mondja, hanem maga a szülő.😀
2021. júl. 6. 11:26
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

20.

Azért, ha a gyerek egész nap sír, akkor nem akar ott lenni, nem érzi jól magát. Ha egy szülő ezek után is erősködik és viszi ügyeletbe a gyereket, úgy, hogy amúgy otthon van, akkor ott az anyuka a problémás.

2021. júl. 6. 11:31
 23/25 anonim ***** válasza:
24%

Ja, mert azt hiszed otthon nem nyafog/sír, ha épp nem a kedve szerint van valami? Szerinted minden gyerek tapsikol örömében, hogy otthon lehet az anyjával? Gyerekek. A véleményük nem fix. Egyébként attól, hogy sír, még élvezhet valamit alapvetően, hogy volt benne pár rossz rész!

Én ha a gyerekemmel meg akarok szoktatni valamit, nem kerülöm ki a dolgot, csak mert sír és mást jobban szeretne. Vagy te igen? Az ételeket, játékokat, dalokat, feladatokat mind meg kell ismertetni a gyerekkel, és ha elbőgi magát a levesen, a csokira meg mosolyog, nem fog csokit kapni, csak azért, mert valamiért szomorú.. Hozzá kell szoknia dolgokhoz, erre van az ovi. Ezek nem rosszak neki, ahogy az ovi sem. Meg kell próbálni változtatni rajta, hogy éli meg, hogy élvezze az ovit ugyanúgy, mint a főtt ételeket.

Az ovi nem a gyerekek kínzóhelye, ahonnan menekülnek, sírnak és szenvednek, mert rossz nekik, a gonosz szülő mégis otthagyja őket..! Ezzel a felfogással nem szabadna óvodában dolgozni..

2021. júl. 6. 13:42
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
Azt írta a kommentelő, hogy a kisgyerek egész délelőtt az anyja után sírt, ez nem nyafogás és hiszti. Az anyja otthon volt, amúgy is ügyelet, ilyenkor foglalkozás sincs, ergo a dolgozó szülőknek van, az óvonők sorba veszik ki a szabikat ilyenkor összevont csoportok stb. Ha valaki megteheti és a gyerekére mondják, hogy nyűgős bent, akkor kibírhatna a gyerekével pár napot.
2021. júl. 6. 16:39
 25/25 anonim ***** válasza:
27%

"Olyan igényeket támasztanak az intézménnyel szemben, amit ők maguk otthon nem tesznek" mégis honnan tudod, mi mit teszünk meg otthon?

Ha otthon mereszted míg a gyerek lepasszolva akkor nem teszel te semmit. Gondolom ha a párod annyit foglalkozna veled mint te a gyerekeddel földön fetrengős hisztit rendeznél.

Tudom tudod megcsinálni könnyű aztán neveljék idegenek helyettetek mert lusták vagytok dolgozni is a gyerekkel lenni is, csak a Roszálindá meg a Zejnep megy a hozzátok hasonlóaknál vagy a shoping otthon fenék növelés.. Csak azt nem tudom mi hasznotok van akkor? Pasitok nem mondja?

Oké értem én hogy könnyebb lepasszolni a gyereket de akkor miért nem húztok dolgozni hogy valami haszna is legyen az államnak és a pasitoknak belőletek ne csak kitartani kelljen?

2021. júl. 6. 18:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!