Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tennétek, ha bántják az...

Mit tennétek, ha bántják az oviban?

Figyelt kérdés

Gyermekem most kezdte az ovit, és van egy kisfiú aki elmondása szerint bántja.

Legutóbb már külsérelmi nyomok is voltak a gyerekemen.

Szünet előtt azt nem vették észre az óvónők, hogy a gyerek az udvaron egy bokorban sír egymagában. Egy kislány próbálta vigasztalni, és ő szólt az egyik óvónőnek.

Mióta óvodába jár, azóta szorong a gyerekem.

Kezdem úgy érezni, hogy mindennel foglalkoznak az óvónők, csak a gyerekkel nem.

Legutóbb egy fél pár kesztyűt keresett a fél óvoda. Ezt képesek voltak kiposztolni Facebookra.

Vírus miatt nehezebb az óvónővel is beszélni, de akárhányszor kérdeztem, mindenre az a válasza, hogy minden rendben volt. Miközben én nem ezt látom a gyereken.

Ami még furcsa, hogy volt olyan nap, amikor a dadus is és az óvónő is mást mondott, amikor kérdeztem.

A gyerek amikor ovist játszik itthon, hogy ő az óvónéni, akkor mindig mérges, és kiabálós hangon beszél.

2020. okt. 25. 14:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

Mond meg az óvónőnek, hogy szeretnéd ezt békésen megbeszélni, de ha nem juttok egyről a kettőre, akkor kénytelen leszel bevonni a vezető óvónőt is a dologba.

Ez általában elég szokott lenni. De ha látod, hogy csak áltat, akkor tényleg keresd fel az óvoda vezetőt.

2020. okt. 25. 15:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!