Az óvónőnek van joga beleszólni az öltözködésbe?
Most költöztünk haza Kanadából tizenhét év után, most már mindkét gyermekem óvodás. Én ilyen időben sapkát még például nem adok rájuk, nincsenek is hozzászokva, ott még ilyen időben simán rövidnadrágban, sapka nélkül jártak. Itt meg rám szól az óvónő, hogy jó lenne már sapka. Vagy például pár hete is szóltak, hogy jó lenne már ilyen meg olyan vékony kabátka.
Nekem ez kicsit fura és szokatlan. Nálatok is így van itt az oviban?
Mondtam, de furán néztek. Nálunk nyáron volt 16 fok körül, télen akár -35/40 is.
Na mindegy én nem vagyok kötekedős típus, másnap rájuk adtam, csak fura, hogy így beleszólnak, lehet nekem még ez szokatlan.
Én itt élek és a gyerekem is itt született, de én is ezt látom, hogy a gyerekek túl vannak öltöztetve.
Pár hete baba mama klubban voltunk, már minden hasonló korú gyereken (2 éves a lányom) overall vagy téli kabát, alatta vastag nadrág, hosszú ujjú body, vastag pulóver, sapka, sál. Hát nem tudom, az én lányom simán el van még leggingsben, meg őszi kabátban egy vékony pulcsival alatta, sapkát sem adok még minden nap rá, csak ha fúj a szél.. Szerintem nagyon rossz, ha agyon van öltöztetve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!