Nálunk negyed éves értékelés van, amikor négyszem közt megbeszélheted az óvónővel ezeket a dolgokat. Úgy mondják fogadóóra. De ezt nem mondták el nektek?
2020. szept. 16. 18:26
2/8 anonim válasza:
Szülőin szoktak egy füzetet a kezünkbe nyomni, hogy írjuk alá. Pont ezzel a céllal készült.
2020. szept. 16. 18:33
3/8 anonim válasza:
Ez nem mindenhol van így amit az első írt. Nálunk szinte semmi ilyesmi nem volt.
Kötelesek elvileg fejlődés naplót vezetni a gyerekről de az nálunk két mondat volt.
Max reggelente amikor vittem a gyereket tudtam 1-2 néha kérdezni, de sokszor csak annyit mondanak h minden rendben volt.
Sajnos az a tapasztalatom h közel 30 fős csoportlétszámnál azokról, akik nem lógnak ki nagyon a sorból (tehát kevésbé emlékezetes a viselkedésük az óvónőknek), alig tudnak valamit mondani.
2020. szept. 16. 18:33
4/8 anonim válasza:
Azt hittem ez mindenhol így van, nálunk egy egész oldalnyit ír az óvónő a gyerekekről. Első voltam.
2020. szept. 16. 18:41
5/8 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt szó errôl, nyilván ezért kérdezem.
Nyár közepén volt egy szülôi a kezdésrôl, ennyi.
Most megnégnéztem, a honlapon fent van a szülôi és a fogadó óra rendje, de még nem mondták, hogy egyéni vagy csoportos és hogy mirôl lesz szó...
2020. szept. 16. 18:42
6/8 anonim válasza:
4 év alatt 2x volt valami hasonló
2020. szept. 16. 21:31
7/8 anonim válasza:
Van, de mintha nem is lenne. Állítások vannak 5 oldalon keresztül felsorolva, az óvónő meg osztályozza. És az iskolaérett az ötös, szóval a kiscsoportosok hármasnál jobbat nem kaphattak. Mondtam is az óvónőnek, hogy ez annyira hasznos, mint bikán a csöcs.
2020. szept. 16. 21:40
8/8 anonim válasza:
Nálunk évente 2x van fogadóóra, akkor mutatják meg ezeket az értékeléseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!