Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy lehet az,hogy nem veszik...

Hogy lehet az,hogy nem veszik fel a gyereket amikor óvodaköteles korú?

Figyelt kérdés

3 évet betöltötte de azt mondták nincs hely. Másik óvoda itt nincs csak ez az egy.

Szomszéd településen van egy másik óvoda de oda nem vinném az szegregált.Meg ugye 7km gyalog kicsit sok lenne.

2020. aug. 6. 15:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
A vezető óvónő, ha ő sem segít, önkormányzat.
2020. aug. 6. 15:17
 12/48 A kérdező kommentje:

Én már arra is gondoltam ,hogy átvernek mert mi csak ide költöztünk a faluba nem vagyunk helyiek nem itt nőttünk fel.

Esetleg ha van itt óvodapedagógus megirhatná ? Hogy szokott ez lenni más helyeken

2020. aug. 6. 15:18
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

A körzetes ovinak kötelező felvennie, de csak szeptembertől, tehát nyár közepén nem kezdhet. (Lehet, te is így értetted, nekem nem volt egyértelmű.)

Ha elutasítanak, akkor a fenntartóhoz, azaz az önkormányzathoz fordulhatsz.

2020. aug. 6. 15:26
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok érdemben válaszolni, de nálunk sikerült olyan fiatal családos betelepítést végrehajtani a halovány infrastruktúra mellé, hogy itt is helyhiány van, és konkrétan tudok családokról, akiknek szintén "nem jutott hely", úgyhogy a környező városokba vagy magánba vitték a gyerekeket. Nem értem hogy lehetséges, de tényleg van ilyen, és simán elküldik.
2020. aug. 6. 15:29
 15/48 A kérdező kommentje:

Igen úgy értettem én is.

Iskolából se utasítják el a gyereket hanem csinálnak több fős osztályt. Nem mondják a 7 éves gyereknek,hogy majd jövőre. Abszurd.

A jegyző meg nyaral hát nagyon örülök. Csak a polgármester tud fogadni holnap.

2020. aug. 6. 15:30
 16/48 A kérdező kommentje:
Az eléggé durva akkor ha máshol is így van. Másik városban ami ugye város nem 5000 párszáz lakosú miért lenne hely?Meg ugye oda el is kell jutnia valahogy.
2020. aug. 6. 15:33
 17/48 anonim ***** válasza:
78%
SNI-s?
2020. aug. 6. 16:03
 18/48 A kérdező kommentje:

Nem, nincs betegsége.

De óvodaköteles korú és nekem lenne munkahely.

2020. aug. 6. 16:06
 19/48 anonim ***** válasza:
83%
De mikor töltötte, mikortól szeretnéd vinni és a legfőbb: ez a körzetes óvoda? Lakcímkártyája oda szól?
2020. aug. 6. 16:33
 20/48 A kérdező kommentje:

Igen ideszól a lakcíme.

Május végén töltötte. Először elküldtek hogy nincs hely hiába óvodaköteles de most nekem lenne állás így már más a helyzet.

Iskolában se mondjak azt hogy nincs hely akkor 9 évesen kezdjen !!!

2020. aug. 6. 16:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!