Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vittétek a gyereket oviba?

Vittétek a gyereket oviba?

Figyelt kérdés
Aki megtudja oldani vitte a gyerkőcök?
2020. máj. 25. 09:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem láttam értelmét, úgyis hamarosan átáll az óvodánk nyári menetrendre.
2020. máj. 25. 09:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem már elsős a fiam, de több ismerősnek is ovis gyereke van és vitték.
2020. máj. 25. 09:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én vittem. Vége a home office-nak, így muszáj.
2020. máj. 25. 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Itthon vagyok a kistesóikkal, felesleges.
2020. máj. 25. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Munkanélküli vagyok miatta már jó rég, és még leszek is sokáig, így "nincs jogom". Ha bevinném, kb. én lennék a környék legsz.rabb anyája, már így sem állok távol ettől szerintük...
2020. máj. 25. 10:10
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Én is munkanélküli vagyok miattuk, megkérdeztem a nagycsoportost, hogy így, hogy már csak picit lehet ovis szeretne-e menni, azt mondta igen, így mentek délig
2020. máj. 25. 10:14
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
5-ös elég szánalmas, már máshol is láttalak, hogy a gyereked okolod hogy nincs munkád, ráadásul ilyen stílusban. Ne őt hibáztasd el elszúrt életedért.
2020. máj. 25. 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
14%
#7 Szövegértelmezés 5*. A "miatta" kifejezés nem minden esetben egyenlő a hibáztatással. Jelen esetben tényközlés. Ugyanis ő az, nem pedig a szomszéd vagy a Jóisten, akit - normál, koronamentes esetben - minden délben el kell hoznom óvodából, mert a) nem bírja tovább, b) az összes délutánra jut fejlesztés. Szóval ja, miatta...
2020. máj. 25. 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vittem, itthon vagyok a tesókkal, menni sem akart, így maradunk ahogy eddig voltunk.
2020. máj. 25. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Ez nagyon szomorú, hogy így érzel, 8as. Gondolom, hogy mit kaphatsz nap mint nap az óvónőktől, szülőktől. De ugyanannyira, amennyire te nem tehetsz róla, a gyereked sem tehet róla, hogy fejlesztésre szorul vagy nem bírja a közösséget.

Hogy válaszoljak a kérdésre: jövő héttől egy hónapig menni fog oviba a fiam, kell is a közösség neki, és ügyelni és táboroztatni fogok az iskolában, ahol dolgozom. Nálunk az otthon lévő anyukák is hozzák júniusban, én egyetértek velük.

2020. máj. 25. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!