Vittétek a gyereket oviba?
Én is vittem, pedig itthon vagyok 37 hetes terhesen. Több okból is.
1. Szeretett volna menni, már várta az ovit, több kis társát is nagyon hiányolta.
2. Én nem tudom már megfelelően kifárasztani, nem tudok kilométereket futkározni/biciklizni vele minden nap az állapotomból kifolyólag.
3. Legfőképp azért, mert szüksége van rá. Az elmúlt 2 hónapban puffogós, hisztis, visszabeszélős lett, és más anyukától is hallottam ugyanezt az ovis csoportunkból, így egyértelműen az ovihiány számlájára írom ezt.
Amúgy sem értem, mi köze ennek ahhoz, hogy én itthon vagyok? Az ovi normális rend szerint nyitva van, a gyerekem pedig óvodaköteles. Innentől miért ne vinném? Szülés után még kb. 2 évig itthon leszek. Akkor soha többet ne vigyem? A nyári szünet és az ügyelet persze más téma.
Szerencsére nálunk nincs ebből szájhúzás, más kismama is vitte a gyerekét.
Igen vittem, nagyon akart menni, és mivel ősztől iskolás lesz többet már nem fog oviba menni, csak ez a hét. Nem akartam hogy úgy váljon el márciusban az ovitól, minden nélkül, hogy egyszer csak nem lehet többé menni és ennyi, eddig még el se tudott búcsúzni.
NÁlunk kevesebb, mint a csoport fele van bent. FOglalkozások sajnos ma nem voltak, pedig elvileg még rendes ovinak kellene lennie :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!