Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Aki otthon van viszi hétfőtől...

Aki otthon van viszi hétfőtől oviba a gyerekét?

Figyelt kérdés
Én jelenleg nem dolgozok, de már annyira sajnálom szegényt, sokat unatkozik, én már kevés vagyok neki. Játszóteret is még csak most csinálják itt, így az se használható, faluban lakunk, de tartok is kicsit a vírustól.

2020. máj. 20. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Előző, ne törődj velük, ilyen a többség, sajnos. Én itt most mindenkit felpontoztam, mert reális.

Előző előtti: ne törődj, mit mondanak. A gyerekek kimaradtak az oviból sokat a vírushelyzet alatt, és a szakember fontos számukra (négy éves kortól), azon kívül, hogy délután meg a szülővel lehet a gyermek.

Nagyon jónak tartom, hogy foglalkozol vele, de 4 éves kortól szakember is jó, ha foglalkozik vele, mert kiszűri a gyerekek esetleges problémáit, szakmai szemmel ráérez, milyen irányba célszerű kibontakoztatni, sőt, nagyobb gyerektársaságban is van, ami szocializációs többlet.

2020. máj. 21. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Amíg home office-ból tudok itthonról dolgozni, nem viszem őket. Ha vissza kell mennem az irodába, akkor muszáj lesz.

Ketten vannak, ezért nem hiányzik nekik annyira a gyerektársaság, és szerencsére egyáltalán nem kell őket szórakoztatni. Reggeltől estig folyamatosan bele vannak merülve valami játékba, csak etetni meg fektetni kell őket : D

2020. máj. 21. 20:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó neked utolsó. Az én kisfiam 10 percnél tovább nem tudja lekötni már magát, csak mesenézéssel, de nem akarom, hogy sokat tévézzen. Házimunkát muszáj elvégezni, ami egyre nehezebben megy tőle, szinte visszafejlődött mióta itthon van.
2020. máj. 21. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!