Aki otthon van viszi hétfőtől oviba a gyerekét?
Figyelt kérdés
Én jelenleg nem dolgozok, de már annyira sajnálom szegényt, sokat unatkozik, én már kevés vagyok neki. Játszóteret is még csak most csinálják itt, így az se használható, faluban lakunk, de tartok is kicsit a vírustól.2020. máj. 20. 21:01
1/13 anonim válasza:
Igen, mert nagyon hiányzik neki a gyerektársaság meg az óvónénik.
2/13 anonim válasza:
Igen. Egyrészt hiányoznak a barátok és most "ballagnak" majd. Másrészt van kettő 2,5 éves kistesója. Egyikük dackorszak közepén, másikuk viszont halmozottan sérült, mozgásképtelen, vak, nehezen etethető, nemsokára szondát kap, így őt 0-24ben ápolom, nehezen lehet vele kimozdulni. Ha nem lenne sérült a tesó és tudnánk kirándulni, kicsit színesebben élni, akkor lehet más lenne a helyzet, de így kell a fiunknak a kikapcsolódás, ami most az ovi.
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem, pedig rá is ráférne :) (Meg rám is.) Ugyan dolgozom, de itthonról, meg Budapest és egy nagyobb sulis is úgyis itthon van (ha jól értettem, náluk marad az online oktatás, csak konzultálni lehet bemenni, akinek kell). Remélem, nem kell hozzá igazolást szereznem. Falun egykét talán már vinnék. Itt inkább kivárok még, hová alakul a helyzet.
4/13 anonim válasza:
Május 23án már nem szoktam vinni, úgyhogy most sem megy (már ha itt lesz ovi)
5/13 anonim válasza:
Igen, mert visszafejlődött itthon. 4 éves autisztikus lány. Naggyyon kell neki az ovi, és hálát adok, hogy indul.
6/13 anonim válasza:
Ha az óvónők es az ovoda vezető engedelyezi,akkor a nyárra vissza viszem megha ossze vont csoport is lesz. Igaz ballag az ovibol de kell neki az ovi, ez a majdnem. 3 honap sok volt neki ithhon. Szoval en viszem mindenkeppen.
7/13 anonim válasza:
Igen viszem mert nekunk is dolgozni kell. Csak akkor nem megy nyaron amikor a 2 hetes leallas lesz. Igy bepotolja azt ami kimaradt most.
8/13 anonim válasza:
Dehogy viszem, jön a nyár, minek? Ha dolgozni kellene megérteném, de amúgy minek?
Végre alakul a helyzet, többet fogunk tudni mászkálni, jön a jó idő, pancsi, fagyi, szabadság :) Hálát adok az égnek, hogy még itthon lehetek és nem kell beadnom, gyerekekkel meg ovi nélkül is találkozik.
9/13 anonim válasza:
Nem. És KIZÁRÓLAG azért, mert "kapnék a pofámra". Sajnos hányinger helyen lakunk. Ha bevinném az egy szem gyerekemet munkanélküliként, akkor én lennék a környék legsz.rabb anyája, hogy lepasszolom, nem bírom elviselni itthon stb. Ők is kb. úgy vannak vele, mint a gyerek, hogy ha már munkám nincs, akkor az a minimum, hogy naponta 14-15 órát aktívan szórakoztatom, változatosan, kreatívan, derűsen foglalkoztatom őt.
10/13 anonim válasza:
8-as vagyok és nem értem, miért lettem lepontozva? Miért fáj az másoknak, hogy én nyáron nem szeretném oviba vinni a gyereket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!