Oviba felvéve-majd felmentés kérve a jegyzőtől, jövőre újra be kell iratkozni?
Jövőre nem kérhetek, mert a törvény már nem engedi meg.
Nyilván megkérdezem ott is, de gondoltam ha már be van kötve a net, és van egy ilyen oldal, ahol ingyen és bérmentve lehet kérdezni úgy, hogy nem visz el az ovirendőrség, akkor miért is ne?
Mi így voltunk, idén kezdett.
Beíratni nem kellett ismét, de az egyáltalán nem egyértelmű, hogy az adott csoportban tartják a helyét. Az oviba íratod be, nem az adott csoportba.
Nálunk feltöltötték a csoportokat. Nekünk csak úgy maradt meg a hely az adott csoportban, hogy végig úgy volt, hogy kezd amint tud (szobatisztasag miatt toltunk). Végül mire mehetett volna, megszületett a tesója és nem tűnt jó ötletnek egyszerre kezdeni (nehogy azt higgye lepasszoljuk).
Egyébként középső helyett kiscsoportban kezdett volna, ha nem sikerül fenntartatni a helyet.
Kedves Utolsó!
Köszönöm a választ, ilyen tapasztalatra voltam kíváncsi. Hasznos volt nagyon, ment a zöld kéz és nem én pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!