Matematika felmentés (diszkalkulika) hogyan zajlik?
Lányomnál az iskolában is, illetve mi is komoly problémákat észleltünk. Kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan zajlik ez a procedúra, mire adnak teljes körű felmentést, mennyi az átfutási ideje ennek az egésznek?
A válaszokat nagyon megköszönnénk!
Konkretan nem tudom,hogy tesztelik csak,hogy fejlesztesre kell jarnia majd.
Akit en ismerek az o gyerkoce felmentest kapott matekbol,fizikabol,stb.
Viszont diszkalkulia nem diszkalkulika es ezt nem kotekedeskepp jegyzem meg,hanem mielott a tanara javit majd ki ha rosszul mondod.
Igen, úgy zajlik, ahogy a második válaszoló írta.
Lehet egyébként teljes felmentést is kapni, nekem van is ilyen gyerekem (gyp vagyok). Én akkor is szoktam matek órára feladatot kijelölni, és haladunk is a matekkal, csak sokkal lassabban, más módszerekkel és bizonyos részeket kihagyva. (Pl írásbeli osztás esélytelen.)
De tudom, hogy sok helyen valóban csak ülnek és unatkoznak matek órán, pedig nem így kéne...
Nem tudom, mennyire komoly a probléma, mert a teljes felmentést tényleg csak nagyon indokolt esetben adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!