Ha kaptam egész első félévre felmentést, akkor be kell járnom tesi órára? 16/l
Én egész gimi alatt felmentett voltam.
Egyszer se mentem be. Soha nem kaptam igazolatlant.
Sőt amikor utolsó órában volt, már mentem is haza azonnal.
Szóval első órára bemész, közlöd a tanárral, hogy felmentett vagy, amikor megkapod az irodából is az igazolást, hogy elfogadták, onnan azt csinálsz amit akarsz.
Ha bejársz max csicskáztatni fognak, pontosan amit az előzők írtak.
Írod a papír munkát, labdákat hozol ki nekik a szertárból, kinyitod a tesi öltözőket, stb.
Iskola és tanárfüggő. Nálunk nem kell bejárniuk a teljes, hosszabb időre vonatkozó felmentetteknek, de húgomnak a sulijában pl be kell járnia tesire a teljes, féléves felmentésével is. Nézi az órát, pakol, stb.
Szerintem beszéld meg a tanárral vagy írhat anyukád kérvényt az igazgatónak, hogy ne kelljen az órákra bejárnod.
Tanárral beszéld meg. Ha van első és utolsó órában tesid, akkor a tanárt kérdezd meg, hogy be kell-e menj, szó nélkül ne menj el az óráról!
Én is voltam felmentve tesi alól, de ott kellett maradnom, a padon kellett üljek.
Én fel voltam mentve 2 éven át, úgyhogy a személyes tapasztalataimat írom le:
- amikor első vagy utolsó óra volt a tesi, akkor nem kellett bemennem
- amikor köztes óra volt, akkor ott kellett lennem
- néha kaptam valami lightos feladatot (pl. lépcsőzés)
- de legtöbbször csak ültem és néztem a többieket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!