Amióta terhes vagyok, tiszta pattanás az arcom, elmúlik a második trimeszterre? Egész terhesség alatt küzdeni fogok ezzel?
Nem elkeseríteni akarlak de nekem végig volt sajnos.
Pedig azt mondták nekem,hogy a második trimeszterre eltűnnek,plusz amikortól elkezdem a kicsit érezni "magzatmozgásra gondolok akkor is eltűnik. "Bár nem tudom mi az összefüggés" :)
Szülés után szépen teljesen elmúltak a pattik:) pedig nekem még a vállamon is és a mellkasomon is voltak.
Nagyon szenvedtem èn is a pattanásoktól ,
18. Hèttől kicsit jobb.
kicsi szèpsèg praktika : nagyon termèszetes nekem sokat segít.
Két teáskanál szódabikarbónàba bele csepegtetek
4-6 csepp citromot..
Ez el kezd habozni nem kell megilyedni!
Szèpen fel teszem maszknak majd 3-4 perc utàn lemosom ezt heti 2x elvègzem
Nekem szèpen helyre hozta az arcomat. A citrom maga amúgy fertőtlenítő hatással bír, ezen kívül vilàgosít is .. így a pattanások helyén maradt foltokon sőt a felkaromon a màjvafoltok is kicsit segìt.
De ne használd túl sűrűn, nehogy a citromsav
Irritációt vàltson ki!
Másik ami nagyon jò, a megtisztìtott /szàrìtott bőrre tegyél JÓ MINŐSÉGű (nem egyszerű talàlni) paradicsom szeleteket..mikor leveszed csak hagyd a levét megszàradni. Akar napi 2x is elvègezheted minden problèma nélkül. .
Olcsó, könnyű ,vegyszermentes, ès nekem eddig ez segített a legjobban!
A bőröm vègre szèp :)
Remèlem nektek is segìt ez a tipp!
Kellemes baba várást!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!