Terhesség alatt pattanás intim helyen segitenétek?
szerintem nőgyógyászhoz, ha bőrgyógyászati, akkor átküld oda
Nekem a sudocrem segít az ehhez hasonlókon, 1 éjszaka alatt lehúzza, szinte bármilyen bőrgyulladást, főleg a pattanásból, szőrtüszőgyulladásból eredőeket
Most le fogtok pontozni, de nekem nagyon sűrűn van ilyen... a krém nem rossz ötlet, de én lefertőtlenített tűvel megszúrnám egy nagyon picit, és lehet, hogy az utána következő nyomástól a benőtt szőr is kifordul... nekem volt, hogy 3 cm-es szór fordult ki... Ha lefertőtleníted a tűt nem lesz semmi baj, de ne ragaszd le miután megszúrtad, inkább próbáld "levegőztetni" úgy nagyon hamar meggyógyul.
Vagy ha nem szeretnéd megszúrni, én egy éjszakára tennék rá dunszt kötést, valami krémmel, és reggelre szerintem jó lesz :)
Első vagyok, ilyet én is szoktam, de mivel eldurrant neki befele, ahhoz, hogy akármit tudjon csinálni le kell valamennyire azt húzni (nekem a paradicsomtól csak rosszabb szokott lenni akármilyen gyulladásom (anyukám gyerekkoromban az elfertőződött tüskékre tette mindig, automatikus szuri járt érte)
A Sudocrem ugye antiszeptikus, gyulladáscsökkentő, persze bármi hasonló jó lehet. ha lehúzódik, akkor lehet a szőrt kiszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!