Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha kaptam egész első félévre...

Ha kaptam egész első félévre felmentést, akkor be kell járnom tesi órára? 16/l

Figyelt kérdés

2015. okt. 8. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem nem kellett, az elején még igen, de aztán többen mondtuk,hogy hagyjuk és nem kellett.
2015. okt. 9. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem erről beszélj a szaktanárral. Nekem is van egy barátom a suliban, akinek felmentése van a testnevelés órák alól ezért nem tesizhet, őt elengedik az óráról. Ha utána nincs órája akkor elmehet, egyébként meg ha még lenne utána valamilyen órája akkor be szokott menni, hogy ne egyedül ücsörögjön kint mert hazamenni olyankor nem tud. Viszont ha megkérdezed az osztályfőnöktől akkor lehet, hogy tud adni kikérőt is...nem tudom, gondolom ilyen máshol is van...és akkor engedélyezetten elhagyhatod az iskolát mikor tesi óra van. Viszont mindenképpen kérdezd meg és akkor majd a tanárok megmondják, hogy hogyan működik.
2015. okt. 9. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a felmentettek nem jönnek be / hazamennek, ha első-utolsó órában van. Napközben beülnek és max a tanár helyett cuccokat hoznak a szertárból, vagy a padokat átmozgatják a terem másik falához, ha mondjuk focizni fogunk bemelegítés után. Van aki ilyenkor olvas, tanul vagy csak halkan beszélget. Ha kint vagyunk és hideg van, akkor elküldi őket sétálni körbe-körbe.
2015. okt. 10. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk ha fel van mentve az ember akkor másfél órát üldögél a teremben.
2015. okt. 11. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!