Felmentés testnevelésből év közben? Lehetséges?
Gimiben gyógytesis lettem "gerincferdülés" miatt. Az első három évben egy fiatal csajszit kaptunk tanárnak, akinél annyi volt, hogy havonta 1x bementünk tíz percre, megírta a naplót, hogy mikor nem mentünk suliba, akkor beírta, hogy gyógytesire sem, az igazolásokat aláírta és ennyi volt, megkaptuk az ötöst, az iskolai órákra sem kellett bejárjunk.
Aztán októberben elment terhes szabira és kaptunk egy borzasztó tanárt...
Kötelező járnunk, ami +3 óra délutánonként, végzősként baromi jó. Amikre nem megyünk, be kell pótoljuk, mégha igazolásunk is van a hiányzásról. Beletett az úszós csoportba, amit én jeleztem, hogy nem jó nekem, mert nem szeretek úszni. Közölte, hogy a többi hely tele van, így máshová nem mehetek. Így én oda nem járok, irtózom az uszodáktól. Úgy kéne járjak, hogy heti 2x gyógytorna, 1x gyógyúszás, de ugye oda nem megyek és minden óra előtt 10 percet vitázik velem emiatt, meg hogy mindig elkések és ma küldött egy üzenetet, hogy reméli holnap megyek, mert rengeteget kell pótolnom, szóval úgy tervezzem, hogy én déltől estig az uszodában leszek egész héten. Felhívtam most a volt tanáromat, hogy nem ismer-e valakit, akihez átmehetnék, de azt mondta, hogy nem válthatok, ez a suli van kijelölve körzetileg, maximum annyit tehetek, hogy teljes felmentésre átmegyek és akkor a gimiben kell üljek a padon tesiórák alatt, nem kell gyógytornára járjak. Ez jó lenne, mert a tesitanár a suliban elengedi a felmentetteket, ha első, vagy utolsó óra a tesi és nekem mind a három akkor van, szóval tényleg alig lenne órám és a délutánjaim végre normális rendben zajlanának megint.
Gimiben gyógytesis lettem "gerincferdülés" miatt.
Szerinted ha idézőjelben van, akkor valódi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!