Szerintetek normális az, ha egy nő nem akar saját gyermeket hanem inkább örökbe fogadna egyet kettőt?
"Kik vannak elegen?? Az arabok, négerek, kínaiak, indiaiak? Őket oktasd ki, hogy ne szaporodjanak, már ha vagy olyan bátor, de a néped, a magyar emberek nagyon is fogynak. "
Pontosan erre találták ki a bevándorlást,vagy azt,hogy külföldi országból fogadjanak örökbe gyereket.
De ha valaki magyar árvaházból fogad örökbe gyereket,az is valakivel jót tesz.
Tudom,a hozzád hasonlót nem is érdekli a hátrányos helyzetű ember,lefogadom fideszes vagy...
Amennyi rémtörténetet olvasni a szülésről, nem csodálkozom.
És bárki bármit mond, megváltozik egy nő szülés után. Az arca, a teste, a csípője szélessége... Baromira küzdeni kell, hogy hasonló legyen, mint előtte.
Nekem ezzel nincs bajom, mert a férjem ugyanúgy szeret, mint gyerek előtt, de ez tény.
Valaki ezt nem akarja bevállalni.
Az fogadjon örökbe. Ha tudja szeretni úgy mint egy sajátot, akkor miért ne?
"Bár a hazátlan, gyökértelen, sehova nem tartozóknak ez nem számít."
Inkább legyen az, mint ilyen korlátlan agymosott hülye aki jobb híján arra büszke hogy ebbe az országba méltóztatott a világra pottyanni. Áruld már el ez mitől érdem te szerencsétlen? Ez egy állapot amit el kell fogadni. Ide születtél magyar vagy, más meg Németországba ő német, aztán csókolom. De nem vagy te sem több sem kevesebb ezért.
Hogy jösz te ahhoz hogy így beszélj másokkal?
Lehet többet tett le az asztalra eddigi élete során mint, te aki arra veri a nyálát hogy magyar. Te tehetséges, te....
Neked kéne szégyellned magad, hogy a saját népedet, a hazádat így lenézed és gyűlölöd, ezekre mondják, hogy hazátlan senkik. Én büszke vagyok, hogy magyar vagyok, szeretem a gyönyörű hazámat, az íróinkat, költőinket, büszke vagyok az őseinkre, akik megvédték a hazát az életük árán is, de te ebből semmit nem fogsz fel. Hogy jön ide a fidesz? Ne legyél már ennyire ostoba! Számodra kétféle ember létezik: aki fideszes és aki nem?
Te vagy az a tipikus sunyi hazaáruló, akinek nem jött be az élet és ezért mindenkit hibáztat, csak magát nem, szidja a hazáját, a saját népét, pár száz éve felkoncolták az ilyeneket. Ha fogy a néped, az a megoldás, hogy jöjjenek ide az arabok meg a négerek? Neked van eszed? Éljél te velük, fogadd be te őket, de én és még szerencsére nagyon sokan nem akarnak ilyenekkel sem keveredni, sem hozzájuk alkalmazkodni, ők ugyanis erre képtelenek.
Lemerném fogadni, hogy te azok közé a rombolók közé tartozol, akik szerint az anya és apa megszólításokat is be kéne tiltani.
Komolyan érdekel, mi játszódik le a fejedben. Magyarázd el, neked és a hazádnak miért jobb, ha Magyarország tele lesz átlag 8-10 gyereket szülő szakma nélküli arabokkal? Nem arra kellene törekedni, hogy magyar gyerekekkel töltsük meg az országot?
Látom a kövek alól itt is előmásztak az okleveles magyartenyéztők :D Szánalmas. Pont, hogy miattatok tart ott a világ, ahhol - mert térképekre képzelt vonalak mentén határozzátok meg magatokat és azt hiszitek, hogy bármiben is különbek vagytok, vagy hogy olyan qrva nagy érték “magyarnak lenni”. És nem, én nem vagyok afrikai bevándorlás párti, de nem a bőrszín hanem az eltérő kultúra és nemi elnyomás miatt.
A kérdésre válaszolva: szerintem normális. Az első terhesség és szülés után nem vagyok hajlandó ezt még 1x végigcsinálni. De örökbe szívesen fogadnék :)
57%-os fáj olvasni a soraidat.
Na látod te vagy az élő példa miért is nem vagyok különösebben büszke arra hogy magyar vagyok: A fajtád miatt. Felkoncolnád a másikat? hazátlan senkinek titulálod a saját embertársad, fröcsögsz, gyűlölködsz, ömlik a szenny a szádból. Erre legyek büszke????? Erre?
A nagy költőinket meg hogy veszed te a szádra? Forognak a sírjukban ha látják mivé lett ez az ország. Hogy a magadfajta senkiházi mocskoszájúak hogyan keltik a gyűlöletet, hogy beszélnek más emberekkel, csak mert azok nem ide születtek. Közönséges vagy és ostoba ennyi.
Azért meg senkitől nem fogok bocsánatot kérni, mert nem azért szülök mert "jajajamagyar" hanem mert én akarok gyereket, és annyit amennyit én akarok, és akkor amikor én akarok.
Persze a magadfajta extra különleges magyaroknak simán belefér hogy tenyészállatnak nézi a nőket, és ha az nem vevő rá, akkor ömlik a mocsok a szádból.
Gratulálok, írjál még pár ilyet. Csak hogy egyre kevesebben legyenek büszkék arra hogy itt élnek, a fajtáddal egy országban.
Jah és még annyi: értelmes ember a saját érdemeire büszke, amit ő önerőből elért az életben.
Pont a sutyerák fajtád az akinek nem jött be az élet és jobb híján arra vergődik hogy ide született ahova pl egy Ady, vagy Petőfi.
Kár hogy rajtad ez már nem segít, mert az maradsz ami vagy: egy alpári bunkó.
Komolyan az ilyen 57%-os féléket mutogatni kellene online újságokban, meg közösségi felületeken.
Lássa már minden ember, mi folyik ebben az országban.
Milyen szintű gyűlöletkeltés megy.
Hogyan beszélnek itt emberekről akik nem állnak tenyészkancának.
Hogyan vélekednek arról aki nem a magyarság miatt szül gyereket, hanem saját és házastársa örömére.
Hogyan értelmeződött át 2019-re a családalapítás mint fogalom.
És akkor még kérdés hogy miért ne legyek büszke?????
Ámulok és bámulok.
"Te vagy az a tipikus sunyi hazaáruló, akinek nem jött be az élet és ezért mindenkit hibáztat, csak magát nem, szidja a hazáját, a saját népét, pár száz éve felkoncolták az ilyeneket."
Ne hagyjuk hogy a magyar keresztény kultúránkat-mint a felkoncolás- elvegyék a migrácsok. LOL.....
De beteg vagy te komolyan. És akkor az ilyen szaporodik.
Szépen összefújta a kommunista liberális mocskot a szél, de ez az oldal mindig is hemzsegett tőlük...
Tenyészkancának mered nevezni a magyar nőket, akik szülnek? De azon megsértődsz, ha a magyargyűlöletedre a válasz az, hogy régen az ilyen hazaárulókat felkoncolták?
Amerikában minden harmadik ember büszke a hazájára, minden házon kint van az amerikai zászló. Itthon ugyanezért a magadfajták rasszistáznak, fideszeseznek és fröcsögnek, hogy szégyellik a magyarságukat, a nőket tenyészkancázzák és nagymagyarozzák.
Csak számotokra szégyellnivaló a hazaszeretet, mert annyira korlátoltak vagytok, hogy minden mögött a rosszat látjátok.
Ti okádjátok tele az összes fórumot azzal, hogy szégyen magyarnak lenni, Magyarország milyen rossz hely, itt minden rossz, menekülni kell, ne szüljenek a nők mert minek, majd jönnek a bevándorlók és még sorolhatnám...
Osszátok ezt a sok szennyet más országokban, de ne itt, mert úgysem értek célba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!