Az normális, ha egy 17 éves gyerek jobban kötődik egy videó játékhoz, mint a saját családjához?
Amit az utolsó ír, az tényleg gáz, de agyam eldobom attól, hogy ez már függőségnek van titulálva. :D
Ez is ugyanolyan hobbi, mint bármi más, én pl. imádok olvasni, igazi könyvmoly vagyok, és igenis ha belemerülök egy könyvbe, akkor nincs kedvem máshoz.
(Nyilván, ha elcibálnak, akkor persze, hogy tök jó a program, de magamtól inkább maradok.)
De mondhatnám azt is, hogyha valaki grafikus, vagy rajzol, vagy ékszereket tervez. Ha belemerül valamibe, akkor persze, hogy minden más másodlagos.
Ezek a játékok pont ugyanezt a kategóriát képviselik, sőt! Ha online dologról beszélünk, akkor a közösség mégjobban beszippant. Mikor kapjon rá ezekre, ha nem 17-18 évesen? A gamerek 98%-a egyetem végére "kinő" a dologból, munka, család mellett már kevesebb lesz a szabadidő, néhány év alatt beáll az egyensúly, hogyha játszik is, akkor sem mindennaposan.
Persze, vannak kivételek is, akik 40 évesen is 16órákat játszanak, és nincs életük, na az káros.
De attól, hogy valaki éppen rákattant egy új játékra, attól még nem lesz beteges függő, akinek pszichiáter kell, és úristen vessük máglyára az összes gépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!