Ti kepesek lennetek orokbeadni a gyereketeket?
Sajnos nem mindenkinek van segítő háttere, mint neked, és van az úgy, hogy már két gyereknek alig jut, - Ne adj Isten, nem jut - enni, nem még egy harmadiknak vagy sokadiknak.
Biztos vagyok benne, aki erre szánja magát, annak tuti nyomós érve van, és nem az, hogy akkor hetente vagy kéthetente kap -e chipset a gyerek...
Én csak becsülni tudom, aki nem kivégzi a babáját, magzatát, hanem ÉLETET ajándékoz neki, miközben valószínűleg a szíve szakad meg, hogy nem maradhat vele...
Egy esetben lennék képes örökbe adni. Ha megerőszakolnának és teherbe esnék. Nem tudnám úgy szeretni, ahogy egy gyereket szeretni kell, de az esélyt megadnám neki...
Egyébként meg védekeznék. Főleg, ha nehéz körülmények között kellene élnem. Ha védekezés mellett becsúszna... hát, nagyon nyomorognom kellene, hogy így döntsek, de lehet, hogy lenne az az állapot, amikor azt nézném, hogy neki ne kelljen szenvednie, és inkább választanám az örökbe adást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!