Hogyan keppes egy anya orokbeadni a gyereket?
Hm, ezzel a gondolkodással kérdező te tűnsz primitívnek:)
Hogy tanulatlan lenne, meglehet, mindenesetre tiszteletre méltó. A gyerek iránti szeretetről árulkodik, hisz esélyt ad neki egy jobb életre. Nem lehet könnyű döntés.
De én azt sem értem, hogy hogy lehet egyáltalán a nem kívánt terhességig eljutni? Legvégső esetben ott az esemény utáni tabletta, van a beszerzésére 3 nap idő (tehát ha hétvégén történik egy zsákfaluban, akkor is van még hétfőn idő bemenni a városba és felíratni egyet). Nem tudnak a fogamzásgátlási eszközökről? Vagy jó móka az orosz rulett, hogy vagy terhes leszek vagy nem?
Azt ne írjátok, hogy biztos becsúszott 5féle védekezési módszer mellett, mert az csak a nem kívánt terhességek töredékére igaz.
Múltkor is írta valaki, hogy dehát ő szedte a gyógyszert és mégis teherbe esett. Aztán kiderült, h pár napig elfelejtette szedni, de mivel nem olvasta el soha a betegtájékoztatót, azt hitte, hogy ennek ellenére is hatásos. Ez színtiszta butaság v felelőtlenség.
A legutolsó emberek sem dobják el a gyerekeiket?!?!? "Valóban". Nézz meg egy kékfény adást. Én tegnap évek óta először megnéztem. Az abszolút "intelligens" "apuka" nem bírta hallgatni a gyerek nyöszörgését ezért a földhöz vágta. Sajnos nem élte túl. Adta volna inkább örökbe, kevesebb pszichés problémával élő embernek.
A másik milliomos barom szülő másfél éves gyereke fél évesnek megfelelő súllyal halt meg mert nem táplálták, gondolván a papírral nem rendelkező természetgyógyász majd segít rajta. Ilyen szülő nekem se kéne. Inkább neveljen fel egy idegen de normális EMBER!!
Jó kis balhét szítasz ezzel a kérdéssel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!