Lanycsecsemot talaltak Madarasz utcai korhazban, az inkubatorba teve, tisztan es szepen feloltoztetve ket nappal ezelott. Mi a velemenyetek az anyarol? Mit gondoltok, miert tehette? Erdemelhet buntetest, vagy mar "megkapta" egy eletre?
Mert érdemelne büntetést? inkabb dobja a Dunaba vagy eheztesse halálra Agárdon? Esetleg Tegye a fagyasztóba évekre? De meg bejatszhatja a párnával megfolytom játékot is...
Egyaltalan nem bűnös az anya, jol cselekedett es valószínűleg nem tudta volna Biztosítani a gyermek jövőjét normalis keretek között.
Miutan rendezetten hagyta el, megfelelő helyen, igy nem gondolom azt, hogy bűnös lenne es felelőtlen. A legjobb, amit tett. Szerintem borzasztóan megviselheti es fájhat neki, hogy ezt kellett tennie, foleg -mint mar irtam- rendezetten hagyta el a gyermeket.
Egy hete pedig van, hogy meggondolja magat.
Több okból tehette:
- anyagi okok
- a férje/párja nem akarta a gyereket
- van már x gyereke, többet nem tudna felnevelni
- alkoholista, agresszív emberekkel él együtt és nem tud elköltözni, de a babát nem akarja ennek kitenni
Sajnálom szegényt, nagyon nehéz döntés lehetett :-(
Semmiképp nem büntetném. A büntetésnek csak az lenne az eredménye, hogy ha legközelebb egy nő ilyen helyzetbe kerül akkor nem kórházba viszi a gyereket, hanem a kukába/pöcegödörbe dobja...
Mi a véleményem az anyáról? Tisztelem és becsülöm, hogy képes volt rá!
Először is, mert megtartotta, és nem abortuszra rohant...
Aztán 9 hónapig növekedett benne egy kis élet, ami - mi anyák - tudjuk, hogy milyen érzéseket kelt egy nőben, még akkor is, ha nem tervezett gyermek volt...
Az, hogy szépen, tisztán hagyta ott szintén arra utal, hogy valószínűleg nem jó kedvéből vált meg a vérétől, hanem valamilyen kényszerhelyzet miatt...
Büntetést semmiképp nem érdemel, jót tett a kislánnyal is, és egy babára váró családdal is, miközben ő valószínűleg a poklok poklát éli át!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__orokbe..
Ő volt az,aki odatette,szerintem.
És nem érdemel büntetést,sőt!Minden tiszteletem az övé,hogy esélyt adott neki az életre,és nem a kukába dobta,és ölte meg.
A legjobbat tette a gyerekkel, ha nem tudja felnevelni!!!
Inkább tegye inkubátorba, mint a kukába stb.
Nem érdemel büntetést!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!