Anyukák! Amikor még nem volt gyereketek eltudtátok képzelni, hogy mennyire szerethetitek a gyereketeket?
El tudtam képzelni, de rosszul hittem, annál még sokkal jobban szeretem őket, mint ahogy el tudtam képzelni... :)
Az első babámnál eleinte az ösztönös ragaszkodás, bármit megtennék érte érzés volt csak, a többi később jött, az összeszokással, a nehézségek együttes megélésével. A másodiknál a születése pillanatától, amikor a kis puha illatos bőrét megpuszilhattam, elöntött az igazi anyai szeretet, nála már semmi félelem, szorongás nem volt bennem, minden olyan egyszerű volt...
3 és 1 évesek most :)
Kívánom, hogy hamarosan Te is anyuka lehess! :)
"Az első babámnál eleinte az ösztönös ragaszkodás, bármit megtennék érte érzés volt csak,"
Dettó.
Attól a pillanattól, hogy megtudtam, hogy babát várok, mindent megtettem volna érte, meg "szerettem" nagyon, de így utólag azt kell mondjam, töredéke se volt az az igazi anyai szeretetnek... de mikor pár hetes volt (szintén az életemet odaadtam volna érte...)még akkor se szerettem közel sem annyira, mint most.
Egyáltalán nem volt az a hatalmas katartikus élmény, amikor megkaptam a kórházban (sajna császár lett). Nem éreztem azonnal azt a mindent elsöprő szerelmet... idő kellett, hogy kialakuljon... de most... :)
Imádom minden kis porcikáját, minden mozdulatát. :)
(1 éves múlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!