Mit tehetnék, mit mond a jog?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg,hogy a volt párom teherbe esett tőlem és örökbe adta a gyermeket,van rá lehetőség,hogy kiderítsem én vagyok-e az apa,és ha igen van jogom őt látni?
2014. júl. 26. 10:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
50%
Pontosítanád, kedves kérdező, mit takar a "most tudtam meg"? Hogyan, kitől, mennyire hiteles ez az információ?
2014. júl. 29. 06:51
 32/47 anonim ***** válasza:
10%
esetleg ha a volt párod segitene igazolni hogy a gyermek a tied? lehet egyszerűbb lenne .
2014. júl. 30. 00:10
 33/47 anonim ***** válasza:
30%
Hat azért azon nem ártana elgondolkozni, hogy ugyan miért nem említette meg a no, hogy terhes.... Nyilván nem azert, mert kerdezonk egy mintaapa, akire mindenben lehet számítani,
2014. júl. 30. 05:57
 34/47 anonim ***** válasza:
45%
Jöhet a lepontozás, de én a kérdezőnek drukkolok. Az anyósomat is örökbe fogadták eléggé zavaros körülmények között, a vér szerinti apja vissza akarta kapni, de az örökbefogadók nem engedtek még kapcsolatot sem tartani vele, nem tudta később sem megtalálni, pedig akarta! Jó rég volt és a mai napig egy hatalmas tüske benne, hogy nem ismerhette a vér szerinti rokonait. Ismeretlenül is haragszom a nevelőszüleire, mert nem ez volt a gyerek érdeke.
2014. júl. 30. 16:11
 35/47 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó én nem értem amit írsz. Az is nagyon zavaros. Ha nem ismerte egyáltalán a vér szerinti rokonait anyósod, akkor mégis honnan tudjátok, hogy a vér szerinti apja vissza akarta kapni? Fejtsd már ki bővebben légy szíves.
2014. júl. 30. 19:58
 36/47 anonim ***** válasza:
Egyebirant vagy 100 eve ugy mukodik a rendszer, hogy amennyiben a gyerek felkeresi az anyakovnyvi hivatalt es keri, hogy ertesitsek a verszerinti szuleit, miszerint fel akarja venni veluk a kapcsoaltot. Ha anyosnak ez nem sikerult, akkor ott a verszerinti szulo enm akarta....
2014. júl. 30. 20:09
 37/47 anonim ***** válasza:
38%
Teljes mértékben igaza van a kérdezőnek ,az ő gyermeke így joga van hozzá hogy lássa! Aki ennek az ellenkezőjét állítja az meg mind magából indul ki. Az összes ilyen nő bekaphatja!
2014. aug. 4. 02:47
 38/47 anonim ***** válasza:
Kedves 37-es, még nem 100 %, hogy az övé! Volt egy kérdés, ami arra vonatkozott, mennyire hiteles, hogy most tudta meg, kitől, megbízható forrásból stb. Tehát vagy az övé, vagy nem!
2014. aug. 8. 09:01
 39/47 A kérdező kommentje:
.
2014. aug. 9. 10:30
 40/47 A kérdező kommentje:

Kedves válasz adók.

Felvettem a kapcsolatot a nevelő szülőkkel,kicsit vonakodtak,de hozzá járultak a dns teszthez,ès kèpet is láttam a piciről.

El gondolkodtam,a le írtakon valóban nem lenne jó kiszakítani a gyermeket a "családból".Be kell látnom nem lenne helyes beavatkoznom.

2014. aug. 9. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!