Mit tehetnék, mit mond a jog?
Mint mondtam;hulljon a férgese !
Brüsszelig nem állok meg !
Aztán mondhatja a sok gyökér,hogy nincs közöm a saját GYERMEKEMHEZ.
De tudjátok mit a sajtòt fogom hasznàlni,ajtôra tudom hol a gyermekem,nyilvánossàgra hozom ha kell,ezt tussolja el bárki !
Àlszent emberek vagytok !
Mi az,hogy vad idegen ,én vagyok az apja !
Vazzeg mit képzelszte madadròl te ....... !
Vennék el a te gyereked,hogy állna a szàd ,gondolkodj màr ember !
Ja kedves Utolsò !
Te nem anya vagy,hanem egy ösztön állat,gondolkodj el ezen !
Sértő vagy és ostoba !
Tudom nem lesz jò a hasonlat,DE attôl,hogy te meg veszed az én lopott autômat attol még nem lesz a tiéd !!!!!!!!
Ùgy,hogy minden gyereket vàsárlò örökbefogadò szülő,szaladjatok mert az alapítványom el kap !
Majd meg magyaràzhatod a bìròságon mekkora humànus emberként nyultad le màs gyermekét(jövõjét )!
Kedves 9# -es te hűlye vagy ha azt gondolod,h neked van igazad !!
Egy 8,és egy 10 éves gyereket nevelek egyedül,férfiként.
Miről beszéltek beszariak !!!
Lopott örömöket szorongattok !
Nos kerdezo, a 9. komment a tied, úgyhogy nem vitatkozom, csak idezlek: "Kedves 9# -es te hűlye vagy ha azt gondolod,h neked van igazad !!"
Hiaba esik xarul, nincs igazad. A torvény mindig a gyereket védi, az o érdeke all mindene felett. Mar leírtam párszor, de leírom ujra. Egy per indulásaig a beadasatol számítva hónapok telnek el az elso targyalasig. Addigra az a gyerek -akit te ugyan a magadnak hiszel, de nem lehetsz benne biztos- minimum egy eves lesz, ha nem tobb. Mar kialakult a kötődés a szüleihez. A szüleihez, aki nem te vagy, nem az anya, aki szülte, hanem akik nevelik. Tegyük fel elméletben,hogy a gyamhivatal elfogadja a per indítási kérelmedet -ami egészen biztosan nem fog megtörténni, de tegyük fel,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!