Van olyan nő, aki szeretne gyereket vállalni, de párkapcsolatra nincsen ideje vagy egyszerűen csak nem szeretne tartósabban senkit párkapcsolatban maga mellé?

Figyelt kérdés

2014. márc. 10. 19:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

20-as

Jó nagy baromságot írtál

2014. máj. 8. 13:38
 22/43 ivilicious ***** válasza:
0%
Nem írtam baromságot, bizonyított pszichológiai tény, az egy szülő meg akar felelni mindkét nem szerepének, és nem tudja hova rakni magát :)
2014. máj. 9. 11:36
 23/43 ivilicious ***** válasza:
0%
Mármint a gyerek.
2014. máj. 9. 11:36
 24/43 Babeli Zurzavar ***** válasza:
17%

de tenyleg 20-as mire alapozod a fantasztikus ideologiad?!

kedves babyszitter! ha olyan elethelyzetben lennek, hogy a sgitseged kene igenybevennem, akkor elvarnam Toled, hogy Te (is) igazgasd a gyerekemet aziranyba, hogy tudja ki az anyukaja, es miert nincs vele eppen! szerinted ez nem kivitelezheto/ tul naiv elkepzeles?

2014. máj. 10. 12:03
 25/43 ivilicious ***** válasza:
0%
Olvass utána akár pszichológiai könyvekben.
2014. máj. 12. 09:34
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Inkább Te olvass kevesebbet:)) nem tesz jót:))

de eltértünk az eredeti kérdéstől....:)

2014. máj. 12. 13:23
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a fő gond, hogy szeretnél ugyan gyereket, de annyi "áldozatot" sem akarsz meghozni érte, már most sem, hogy a legminimálisabb időn felül kiess az imádott munkádból. Más szóval, arra törekszel, hogy a lehető legkesebb időt töltsd majd vele. Gyereket vállalni akkor kell, ha érzed, hogy ő lesz a legfontosabb, mindenek felett. Így fejlődhet lelkileg egészségesen, ezt kell kapnia az anyukájától.

Remélem, hogy vállalod a gyereket és annyira imádni fogod, hogy legalább egy évet otthon maradsz vele, vagy csak négy órában dolgozol, amíg egész pici.

Egyébként az egyedülállóként való gyerekvállalással semmi gondom nincsen. A huszas tudhatná, hogy a ma szülővé váló generációban is milyen sokan egyszülős családban nőttek fel, aszt mégis itt vannak, jól vannak. Szerintem mérföldekkel jobb, mint aki erőszakos, szendélybeteg apa mellett nő föl, pedig ebből se kevés van. És gyerek azért a nők 99%-ának igenis kell, enélkül nyomorulttá válnak, legyenek bármilyen gazdagok is. Van kivétel, én is ismerek ilyet, de nagyon ritka.

2014. máj. 16. 10:02
 28/43 anonim válasza:
100%

A férjemet és a testvérét az anyukàjuk egyedül nevelte fel.

Neki sem volt soha boldog kapcsolata.

Ma a is az egyetlen örömei a felnőtt fiai.

Sok idő kellett, míg megtanultuk helyesen kezelni azt, hogy bizony neki még mindig a gyerekei az élete, annak ellenére, hogy ő nekik már van saját családjuk.

2014. máj. 16. 10:46
 29/43 anonim ***** válasza:
43%
Én ilyen vagyok. 27 éves vagyok, egy éve szakított velem a barátom. Még mindig alig élek amiatt, ami történt. Úgy érzem, felállni sosem fogok ebből a kapcsolatból, attól meg undorodom, hogy valakivel járjak, megbízzak valakiben, akár csak randizzak is. Sajnos el kell fogadnom, hogy emiatt egyre öregszem, viszont egyre kevesebbet érek a "piacon" és valószínűleg nem lesz már sosem barátom. Mert képtelen vagyok rá. Gyermeket viszont nagyon szeretnék már. Szóval valószínűleg találni kell majd valami megoldást:)
2014. máj. 23. 23:03
 30/43 anonim ***** válasza:
24%
Én értem mire értette a kérdező. És hidd el vannak olyan nők, nekem egy barátnőm is igy van vele. Mondjuk ő nem tud megbizni a férfiakban, és ezért inkább gyereket szeretne mint kapcsolatot.
2014. jún. 24. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!