Van olyan nő, aki szeretne gyereket vállalni, de párkapcsolatra nincsen ideje vagy egyszerűen csak nem szeretne tartósabban senkit párkapcsolatban maga mellé?
10 éves fiamat születésétől egyedül neveltem, amikor véletlenül becsusszant az öcsi egy viszonyból
Az elsőnél megviselt, hogy lelépett az apa, sosem tiltottam őket, nem követeltem pénzt és megteremtettem mindent
A második olyan férfitól van, akivel szintén nem akartam én sem kapcsolatot (nem csak időm nem volt rá, tudatosan nem akartam kapcsolatot, egyszerűen nem megy), de az egyetlen volt akinél felmertült bennem, hogy na ha valakitől, tőle szeretnék...ezért megtartottam
Szóval van két fiam jó nagy korkülönbséggel, eszem ágában sincs kapcsolatba keveredni és köszönjük jól vagyunk
ne legyunk kepmutatok/alszentek, rengeteg gyerek parkapcsolatba szuletik es vegul megis egyedul marad az anya vagy epp az apa, es tulelik.
DE!! arra epiteni, hogy dolgozom mig lehet varandosan majd szules utan a bebiszittyo vigyaz a gyerekemre amig en dolgozok, nagyon naiv elkepzeles! Mi van ha epp veszelyeztetett a terhesseg, vagy csak szimplan olyan hanyos lesz a kismama, hogy keptelen a munkavegzesre? mi van ha a szules utani regeneracio hosszadalmasabb mint azt tervezte az anya? mi van ha annyira beleszeret a gyerekebe, hogy esze agaban nincs bebicsoszre bizni?
en azt hiszem ez borzalmasan osszetett helyzet, sok buktatoval, nem vart nehezseggel.
szemelyes velemenyem, hogy en nem szultem volna DIREKT parkapcsolaton kivul, talan ha sikeres vallalkozo, uzletasszony lennek, aki epp a gyermekvallalasi idoszak vegen, normal parkapcsolat hijan lennek akkor maskepp gondolnam, de soha nem itelnek el azert egy FELELOSSEGTELJES, MEGBIZHATO, TUDATOS, LELEMENYES, OKOS not mert ezzel.erzi teljesnek az eletet es belevag egyedul!
de szóval a fenti esetben gazdag, sikeres nőről van szó, akármi történne vele, mindig lennének körülötte akik segítenek a gyereknek
a gyerek itt a kérdés.
én nem szívesen születnék egy magányos nő lányaként, mert félő, hogy én is az leszek a viselkedésmintából tanulva, valamint általában a gyerek sorsa nagyban a szülői pályához hasonlít.
drámatagozaton tanították, "ha valakit meg akarsz ismerni, először nézd meg a szüleit"
Anyumnak 3 lánya van, már mind túl a negyvenen, vagy közel hozzá. Egyikünk életpályája sem hasonlít az ovéhez.
A nem párkapcsolatban élés nem egyenlő az egyedülléttel. Nem sűrű partnercserére gondolok.
az "életpályát" úgy értettem, hogy ÁLTALÁBAN pl elváltak gyerekeinek nem lesznek nagy eséllyel felnőttként stabil párkapcsolataik, de nagyobb eséllyel lesz egy együtt megöregedő szülőknek a gyerekeinek állandósult/ált. hosszútávú kapcsolataik.
de persze nem feltétlenül, csak az esélyek lesznek mások.
pl aki dohányzik, nagyobb eséllyel lesz rákos, de ettől függetlenül, az is az lehet aki nem dohányzik, ill. nem kötelező a dohányosnak is az lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!