Van olyan nő, aki szeretne gyereket vállalni, de párkapcsolatra nincsen ideje vagy egyszerűen csak nem szeretne tartósabban senkit párkapcsolatban maga mellé?
Ó, az első beelőzött...
Gyerekre hogyan lesz ideje? ...
gondolom úgy, hogy dolgozik, amíg engedi a terhessége, aztán elmegy szülni és szülés után visszamegy dolgozni, meg fogad bébiszittert...
nem egy gazdag nő csinálja így.
élni nincs ideje, mert a munkája az élet, de egy gyereket azért szeretne szülni...
Hát de akkor miért szeretne gyereket szülni?...
Érted. Hogy legyen? Nem is fogja ismerni az anyját. :/ :/
És mi lenne, ha nem csak támadásokat írnátok?
Ki véste kőbe, hogy csak annak van igaza, aki a régimódi hozzáállást fogadja el normálisnak?
Vagy más megoldás nem is létezhet szerintetek?
Nem tudom, hogy konkrétan rólad van-e szó, a kérdésedben, de! Ha az illető (vagy Te) ennyire gazdag, azt feltételezi, hogy olyan beosztásban dolgozik, ahol főként az eszét használja. Ahhoz már nincs elég sütnivalója, hogy használja a google-t? Én megtettem és ezt találtam:
A lényeg, hogy sok esély nincs rá Magyarországon. Vagy egy csomó hazugsággal és furfanggal. De akinek nincs ideje párkapcsolatra, annak erre sem lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!