Mi történhetett valójában, hogy keressem meg majd őt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy már feltettem régen egy kérdést az ügyemmel kapcsolatban ezen az oldalon,de akkor még nem volt ez a kategória és még nem tudtam ennyi dolgot sem,nem láttam az összefüggést a dolgok között,illetve a logikátlanságot.

1995-ben születtem Budapesten a 8.kerületi 2.számú női klinikán.Nagyon beteges baba voltam,egy csomó gyógyszerrel etettek.1,5 hónapos koromban úgy döntöttek,hogy átvisznek a koraszülött kórházba(Péterfy-nem tudom az egész nevét,mivel nincs kiírva),aztán ott tartottak.Onnan pedig átkerültem a Völgy utcai csecsemőotthonba.Aztán 11996.szeptemberében nevelőszülőkhöz kerültem,akik 1998-ban örökbefogadtak.2002-ben mondták el,hogy örökbe fogadtak.Akkor nem érdekelt annyira ez a dolog,de 14 éves koromtól kezdve nagyon kíváncsi lettem.Először azt éreztem,hogy nem normális az,hogy ilyenre kíváncsi vagyok,mert ha valakit eldob egy "anya",akkor abban mi érdekes lenne.Aztán mostanában újra elővettem a papírjaimat,és észrevettem,hogy sok dolog nem is stimmel.Illetve 2002-ben anya elmondott egy infót a vérszerinti anyámról,például,hogy "fekete volt a haja",aztán később ezt letagadta.

Most leírok minden információt,ami a lapokon van:

1.Vérszerinti anyám neve:Nagy Erika

2.A 38.hétre születtem,állítólag a vérszerinti anyám nem tudta,hogy terhes,pedig 2 napja folyt a magzatvíz és gondolom neki is gömbölyödött a hasa,

3.Állítólag keresték hajléktalanszállókon,de nem vezetett ez eredményre,aztán nem keresték többet,

4.Nem látogatott elvileg soha,

5.Elhanyagolt környezetben élt(honnan tudták,hogy elhanyagolt volt a környezete,amikor a klinikáról ismeretlen helyre távozott?)

6.A klinikáról a szülés más napján távozott,

7.NÉGY VÁROS gyámhivatala egyezett bele abba,hogy engem örökbefogadhassanak:Mosonmagyaróvár-Győr-Csorna-Budapest,

8.A győri GYIVI (ma már TEGYESZ!) végezte a környezettanulmányt az örökbefogadó szüleimnél,meg ők valami győri gymot neveztek meg az ifjúságvédősöknél??vagy valami nem is tudom mi ez..már belekeveredtem!

9.Nem jött a szocgondozós nő rendszeresen,amikor jönnie kellett volna..vagy isten tudja mi az,családsegítős..Orbán Saroltának hívták egyébként,ezt látom a papírokon,anyám szerint már meghalt,ha így van,akkor az isten nyugosztalja.

Egyébként még egy infó:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__4443857-..

Elvileg itt is laktam egy papírom szerint.A válaszolók azt írták,hogy itt nem volt soha intézet,sőt ez egy nyomortelep.

Szóval lehet,hogy a rendezetlen körülmények ellenére voltam itt kint és erre írják a rendezetlen körülményeket a vérszerinti anyámról?

1 év múlva szeretném érettségi után megkeresni a vérszerinti anyámat,hogy három kérdést kérdezzek tőle,illetve,hogy lássam,hogy milyen és hogy mivel foglalkozik:

-"Miért?"

-"Gondoltál-e rám,illetve arra,hogy megkeress?"

-"Volt pénzed beköltözni Pestre Mosonmagyaróvárról,de gyereket nevelni már nem volt pénzed?"

Nem hagynám el anyámat ezért a nőért,az biztos.De ha most megtalálnám,akkor már csak azért is feltenném neki azt a 3 kérdést és utána is tartanám vele a kapcsolatot,mert tudni akarom,hogy mit csinál és hogy keresett-e egyáltalán.

17/L

2013. jún. 8. 21:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy még ma is pesten él. Azt honnan tudod, hogy mosonmagyaróvárról költözött pestre?

Én megmondom őszintén, abban sem lennék biztos, hogy a neve az e ami a papíron van.

Ha nagyon meg akarod keresni, akkor fordulj a gyámhivatalhoz. Vigyél el minden papírt, ami használható, születési papírok, örökbefogadási papírok, sőt ha van vmi nyoma annak, amíg nevelőszülőknél voltál "csak" mert ma úgy van, hogy aki nev.szülőnél van addig nem adható örökbe, amíg végleg le nem mondanak róla tehát abban az időben biztos hogy volt procedúra, talán a nevelőszüleid találkoztak is a vérszerinti szülővel. talán..

2013. jún. 23. 09:15
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
talán a nevelőanyád innen tudta hogy fekete hajú..
2013. jún. 23. 09:16
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

és még valami, milyen papírod szerint laktál a másik kérdésben említett címen? Még azelőtt volt, hgoy a nevelőszüleidhez kerültél volna?

ja és amiatt gondolom hogy anyád neve nem is ez, mert ha bement a kórházba, majd lelépett és esetleg nem adott semmilyen igazolványt..

ha az apa neve nem ismert, akkor a gyermek 3 éves korában "képzelt" nevet írnak be az anyakönyvbe(nem tudom hogy anya esetében is így van e). Lehet hogy ezek hülye felvetések, csak talán jobban tudnánk segíteni, ha tisztábban látnánk a dolgokat..

2013. jún. 23. 09:40
 24/34 A kérdező kommentje:

"és még valami, milyen papírod szerint laktál a másik kérdésben említett címen? Még azelőtt volt, hgoy a nevelőszüleidhez kerültél volna?

ja és amiatt gondolom hogy anyád neve nem is ez, mert ha bement a kórházba, majd lelépett és esetleg nem adott semmilyen igazolványt..

ha az apa neve nem ismert, akkor a gyermek 3 éves korában "képzelt" nevet írnak be az anyakönyvbe(nem tudom hogy anya esetében is így van e). Lehet hogy ezek hülye felvetések, csak talán jobban tudnánk segíteni, ha tisztábban látnánk a dolgokat.."

Ez egy klinikai zárójelentés volt,ez a papír onnan van,ahonnan születtem,csak más osztályáról.1995-től 1996.januárig írták ezt a címet (Budapest,Üllői út 120.)

Hogy is mondjam,de ha így mutatkozott be,akkor miért ne ez lenne a neve?Minden hivatalos(!) okiratban benne van.

Képzelt név sincs az anyakönyvembe.

2013. jún. 23. 13:04
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
2013. jún. 25. 19:22
 26/34 A kérdező kommentje:
köszönöm,mindjárt írok az oldal tulajdonosának!
2013. jún. 26. 00:10
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Megírod majd mi lett? Kíváncsi vagyok most már:D Sok sikert kérdező!
2013. jún. 26. 08:31
 28/34 A kérdező kommentje:
Majd egy év múlva mindent megírok.Itt meg ha nyomra bukkantam,akkor is írok!Köszönöm szépen,remélem siker lesz!
2013. jún. 26. 21:37
 29/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt gondolom a nevelőanyádnál kell kicsit erélyesebbnek lenned, a nyakamat teszem rá, hogy többet tud, mint amit Veled megoszt, talán meg kéne vele értetned, hogy ez neked fontos, hátha így rábírod, hogy lásson el több infóval.

Másrészt ha Móvárról származik, akkor ott juthatsz még hiteles infóhoz, polg. mesteri, levéltár, templomok...

Egyébként a többiekkel is részben egyetértek, hogy ne keresd, meg izé-mizé, egyelőre még a düh-harag, indulat vezérel,(nyilvánvaló) amíg nem tudod, az ő döntését tiszteletben tartani, hogy 1995.-ben valahol, valahogy, valamiért ezt a döntést hozta, addig nem nyughatsz, ez több év is lesz, és ha azt érzed, ehhez keresni kell, hát mégis csak Tedd. Ez a Te utad.

Sok sikert, várjuk a fejleményeket.

2013. jún. 27. 10:29
 30/34 A kérdező kommentje:

EMBEREK!!!FEJLEMÉNY VAN!!!

A helyzet az,hogy előkerestem az egészségügyi kiskönyvemet,amit anyám javított ki,nem az orvosok.Szövegjavítóval kihúzta az anyám nevét,lakcímét és az ő betűtípusával odaírta az övét.Nem tudom,hogy ez okirathamisításnak minősül-e,de ha igen,akkor nagyobb baj is van,mert több hazugság meg elhallgatás van,mint azt hittem..

De sokat ér,hogy ő felnevelt.. csak én kíváncsi vagyok az igazságra..ez van.:( :S

Mert tudom,hogy nem az az igazság.Ja meg közöm van a 10.kerülethez is,mert 1105 van lakcímnek..az utcanevet már nem tudom olvasni a szövegjavító miatt..:(

Ma valami hirtelen pánikom lett,ami miatt elkezdtem keresni a dokumentumokat..és nem értem,hogy mi ez.Nem múlik el,de mostanában egyre gyakrabban jön rám.

Meg az is,hogy valami űr van bennem.(..hát igen,mondhatnánk,aki a születésétől kezdve egyedül van...lelkileg..mert igaz,hogy szerettek..de egy ilyen súlyos dolgot nem tehet helyre semmi.)

2013. júl. 6. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!