Egy Boldog nagyi lehettem volna! 20 hetesen elveszítette a lányom a babáját! Szerintetek mi történhetett? Többi lent.
A rubeolafertőzés csinál ilyet,esetleg macskaszőr.
Hidd el,hogy jobban járt így,mint egy életen át nézni és segíteni egy nyomorék gyereknek,aki ha nem lesznek szülei mit is csinál,ha dolgozni nem tud?? És nem tuti,hogy szellemileg is teljesen ép volt.
Nyugodjatok meg,próbáljatok túl lenni rajta.Nagyon nehéz,de muszáj.
Nem lettél volna boldog,mert láttad volna a többi egészséges gyereket,miközben a Te unokád nem az.Ott lett volna mindig a vád a másik ellen,hogy ki tehet róla.
Ne sürgesd őket,ne szólj bele.Igen ,túl kell lenni rajta lelkileg,ami nem egyszerű,és ott van a félsz,hogy mi lesz ha....
Barátnőméknél is 20 hetesen kellett megszülni a babát, nem fejlődtek ki a testrészek, csak csonkok voltak. Indokot nem mondott az orvos, de a barátnőmék is átlátták, hogy jobb volt így, mert még ha meg is születik, az nem élet, pláne ha ők már nem lesznek!
Barátnőmék is próbálkoznak 1,5 éve, most talán ez a hónap sikeres volt, de ő sem tudja elengedni lélekben.
De szerintem ezermillió más oka lehet, amiért nem sikerült még, nem feltétlenül pszichés okokra kell gondolni. Ha a genetika rendben volt, akkor az a jobbik eset! Lesz babája, csak lehet, a nagyon nagy aggódás, és a baba utáni vágy gátolja. Én is, amikor görcsösen akartam a férjemmel, hőgörbét vezettem, testhőt mértem, már mindent csináltam, semmi sem történt... Nem gondoltam rá, lazán álltam hozzá, és egy jól sikerült romantikus este után csak egyszerűen szerettük egymást, akkor fogant meg a drágám :)
Ez gyilkosság!
Nem sajnálom a lányod!
Nem agykárosodása volt, vagy teljesen végtag nélküli, hanem mindössze 1 karja hiányzott.
Még a terhességem alatt belegondoltam ilyenekbe, mi lenne ha...a lányod esetét véve és biztosan megszültem volna a kisfiút.
Felnőve érett férfiként hálásan csókolt volna kezet az édesanyjának amiért nem ölte őt meg, hanem világra hozta.
Persze könnyebb volt ezt az utat választani, de ne haragudj, én egyáltalán nem értem meg a lányod döntését!
Amúgy igen, valóban az amnionszalag okozhat ilyen és ehhez hasonló zavarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!