Barátnőm 7. hónapos terhesen elveszítette a babáját pár hónappal ezelőtt. Azóta nem találkoztunk, jövő héten fogunk. Mit lehet mondani, ami nem hangzik bután, bántóan?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 20:27
1/13 anonim válasza:
Szerintem ne hozd szóba a témát, csak ha a barátnőd beszél róla. Ha viszont beszél róla és sírva fakad, ne tartsd vissza te sem a könnyeid, ha meghatódsz.
2/13 Eszter858585 válasza:
Ha szobakerul. csak annyit mondj: en itt vagyok, ha szeretnel rola beszelni, en szivesen meghallgatlak.
Es: ha barmiben tudok segiteni, szolj!
3/13 anonim válasza:
Ha közeli barátnők vagytok mindenképp kérdezz rá hogy van, majd akkor látni fogod akar-e beszélni róla.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy szóba hozom, de úgyse szeretnék tenni mintha nem lett, volna. Talán az még zavaróbb nem?
2012. jún. 8. 20:40
5/13 A kérdező kommentje:
Igen Eszter ezt mindenkép el fogom mondani neki.
2012. jún. 8. 20:43
6/13 anonim válasza:
én is elveszítettem a babámat 6 hónaposan. és a legjobb barátnőm nem hozta szóba a témát, én pedig nem akartam csak úgy a semmiből beszélni róla. ha kérdezett volna nagyon jó lett volna, mert úgy tett mintha nem is történt volna semmi, és ő volt az egyetlen akivel megbeszélhettem volna, akkor láttam utoljára, ez pontot tett a barátságunk végére.
7/13 anonim válasza:
az vagyok aki 6 hónaposan elvesztette a babáját, még annyit akarok hogy ez nekem azt jelentette hogyha a gyermekem (aki a keresztgyermeke lett volna) nem érdekelte (mert nekem így annak tűnt) azt én sem érdeklem, ergo innentől kezdve engem sem érdekel.
8/13 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, pontosan úgy gondolom ahogy az utolsó írta. Megkérded hogy van és ha nem akar róla beszélni, nem erőlteted. De ha jó barátnőd, akkor igenis rákérdezhetsz.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm így fogok tenni.
2012. jún. 8. 21:03
10/13 anonim válasza:
A hat hónaposnak:
Szerintem egyszerűen nem tudta, hogyan kezelje a dolgot. Én sem tudnám, hogyan viselkedjek.. szóba hozni nem merném, hisz ki tudja, hogyan reagálsz...
Szerintem várd meg, míg ő beszél róla, vagy nagyon óvatosan kérdezz rá, de figyeld a reakcióját. Ha zárkózik, akkor hagyd, egyébként meg biztosítsd, hogy számíthat rád mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!