Mi történhetett, miért fél a sötétben?
Figyelt kérdés
2,5 éves elmúlt a lányom. Eddig semmi gond nem volt az esti alvással. De pár napja nem engedi,hogy lekapcosljam az éjjeli lámpát, mert azt modnja fél és világosba akar aludni.
Délután is mindig redőnyt leengedtem egy kicsit függöny be, félhomály legyen, de itt sem engedi.
Mi történhetett?? Miért kezdett félni a sötétben?
2013. máj. 23. 10:12
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy pl szellemes, boszorkányos, sárkányos mesét látott? Mármint olyat, amiben volt szellem vagy bármi számára ijesztő figura. Pl Tom és Jerryben is sok boszis rész van. Ha megkérdezed mitől fél, nem mond semmit?
2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Én így tettem annak idején. Fiam a fogmanóktól félt.
3/6 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem látott ilyen mesét, nagyon megválogatom,hogy mit nézhet.
Kérdeztem,de csak annyit mondott,hogy "ijesztőkét" látott:(
2013. máj. 23. 10:27
4/6 anonim válasza:
Életkori sajátosság. Mindkét gyerekem tök jól elvolt a sötétben is kb. 2,5-3 éves koráig, aztán elkezdtek parázni. Fejlődik az agyuk, fantáziájuk, már nem szeretik, ha nem látják, ami körülöttük van.
5/6 anonim válasza:
én fiam is kb 3 évesen kezdte el ezt.most 3 és fél éves,addig legalább már eljutottunk,hogy a kislámpa ég,nem a nagy.ő azt mondta,attól fél,hogy leesnek a játékok a polcról.soha nem történt még meg.
6/6 Encsi81 válasza:
Lehetséges, hogy valami rosszat álmodott szegény! Kérdez rá tőle!:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!