Előfordult már veled, hogy majdnem megállt a szíved, mert nagy baj, baleset is történhetett volna?
de jó, hogy nem vagyok egyedül.
leírnál egy esetet ? :)
1.v
Bagatell de pl vigyázzban áll bennem a sz*r is, mikor a gyerekeim körbe-körbe futkosnak a lakásban, rémképeim vannak, hogy eltaknyolnak a kövön és kitörik a foguk, de simán ha hintáznak, végig bámulom őket, és attól félek, nehogy leessenek.
De szerintem ez normális, mármint egy normális anya mindig fél valamitől. Csak nem kell betegesen, hanem egészséges mértékben aggódni, a nagyját elnyomni, a kisebb részét előhozni.
A kisfiam másfél éves volt. A gyerekszobában nyitva volt az ablak, rajta szúnyogháló. Az ablak alatt volt egy nagy babzsákfotel. Én éppen főztem, azt gondoltam, hogy játszik. 2 perc alatt történt, hogy felmászott a babzsákba, onnan a radiátorra és onnan fel az ablakpárkányra "nézelődni". Második emeleten lakunk, és csak a szúnyogháló tartotta vissza a kizuhanástól.
Szépen lassan elindultam felé, nem tudtam, hogy fussak vagy ne fussak, attól féltem, hogy akkor megijed és leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!