Mi történhetett valójában, hogy keressem meg majd őt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy már feltettem régen egy kérdést az ügyemmel kapcsolatban ezen az oldalon,de akkor még nem volt ez a kategória és még nem tudtam ennyi dolgot sem,nem láttam az összefüggést a dolgok között,illetve a logikátlanságot.

1995-ben születtem Budapesten a 8.kerületi 2.számú női klinikán.Nagyon beteges baba voltam,egy csomó gyógyszerrel etettek.1,5 hónapos koromban úgy döntöttek,hogy átvisznek a koraszülött kórházba(Péterfy-nem tudom az egész nevét,mivel nincs kiírva),aztán ott tartottak.Onnan pedig átkerültem a Völgy utcai csecsemőotthonba.Aztán 11996.szeptemberében nevelőszülőkhöz kerültem,akik 1998-ban örökbefogadtak.2002-ben mondták el,hogy örökbe fogadtak.Akkor nem érdekelt annyira ez a dolog,de 14 éves koromtól kezdve nagyon kíváncsi lettem.Először azt éreztem,hogy nem normális az,hogy ilyenre kíváncsi vagyok,mert ha valakit eldob egy "anya",akkor abban mi érdekes lenne.Aztán mostanában újra elővettem a papírjaimat,és észrevettem,hogy sok dolog nem is stimmel.Illetve 2002-ben anya elmondott egy infót a vérszerinti anyámról,például,hogy "fekete volt a haja",aztán később ezt letagadta.

Most leírok minden információt,ami a lapokon van:

1.Vérszerinti anyám neve:Nagy Erika

2.A 38.hétre születtem,állítólag a vérszerinti anyám nem tudta,hogy terhes,pedig 2 napja folyt a magzatvíz és gondolom neki is gömbölyödött a hasa,

3.Állítólag keresték hajléktalanszállókon,de nem vezetett ez eredményre,aztán nem keresték többet,

4.Nem látogatott elvileg soha,

5.Elhanyagolt környezetben élt(honnan tudták,hogy elhanyagolt volt a környezete,amikor a klinikáról ismeretlen helyre távozott?)

6.A klinikáról a szülés más napján távozott,

7.NÉGY VÁROS gyámhivatala egyezett bele abba,hogy engem örökbefogadhassanak:Mosonmagyaróvár-Győr-Csorna-Budapest,

8.A győri GYIVI (ma már TEGYESZ!) végezte a környezettanulmányt az örökbefogadó szüleimnél,meg ők valami győri gymot neveztek meg az ifjúságvédősöknél??vagy valami nem is tudom mi ez..már belekeveredtem!

9.Nem jött a szocgondozós nő rendszeresen,amikor jönnie kellett volna..vagy isten tudja mi az,családsegítős..Orbán Saroltának hívták egyébként,ezt látom a papírokon,anyám szerint már meghalt,ha így van,akkor az isten nyugosztalja.

Egyébként még egy infó:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__4443857-..

Elvileg itt is laktam egy papírom szerint.A válaszolók azt írták,hogy itt nem volt soha intézet,sőt ez egy nyomortelep.

Szóval lehet,hogy a rendezetlen körülmények ellenére voltam itt kint és erre írják a rendezetlen körülményeket a vérszerinti anyámról?

1 év múlva szeretném érettségi után megkeresni a vérszerinti anyámat,hogy három kérdést kérdezzek tőle,illetve,hogy lássam,hogy milyen és hogy mivel foglalkozik:

-"Miért?"

-"Gondoltál-e rám,illetve arra,hogy megkeress?"

-"Volt pénzed beköltözni Pestre Mosonmagyaróvárról,de gyereket nevelni már nem volt pénzed?"

Nem hagynám el anyámat ezért a nőért,az biztos.De ha most megtalálnám,akkor már csak azért is feltenném neki azt a 3 kérdést és utána is tartanám vele a kapcsolatot,mert tudni akarom,hogy mit csinál és hogy keresett-e egyáltalán.

17/L

2013. jún. 8. 21:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
A helyi gyamhivatalba kell bemenned es ott jelezni, hogy kapcsolatfelvetelt szeretnel kezdemenyezni. Ok megkeresik a szuloanyadat es ha o is akarja, kiadjak neked a cimet. Ha o nem akarja, nem tudsz mit tenni
2013. jún. 9. 13:08
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok túl sok ellentmondást abban amit írtál, mivel nagyon kevés az infó.

Nyilván onnan gondolják hogy rossz körülmények között élt, amilyen állapotban bement szülni, + észre se vette hogy terhes (?), + lelépett már másnap. Ezekből az látszik, hogy nem lehetett túl intelligens nő, aki ad magára. Egyébként ebből amit írtál már meg is vannak a válaszok mindhárom kérdésedre.

Miért? - Nem tervezett baba volt, észre sem vette hogy terhes, végül egy kórházban kötött ki, amit amilyen gyorsan csak tudott elhagyott anélkül hogy "hátranézett" volna.

- Nyilván nem keresett téged, mert arról tudnál, és akkor nem fogadhattak volna örökbe.

- A harmadik kérdésedre meg nyilván igen a válasz.

Az, hogy valahogy feljött Mosonmagyaróvárról az nem jelent semmit, akár bliccelhetett is a vonaton vagy bármi.

Egyébként az alapján amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy kicsit elmezavaros nőről lehetett szó, mert azért az átlagember 1. észreveszi hogy terhes, 2. nem lép le a kórházból a szülés utáni napon, főleg nem a gyereke/lemondó nyilatkozat nélkül.

Te pedig egyértelműen pozitív válaszokat vársz a kérdéseidre, azért akarod feltenni őket. AZt várod, hogy azt mondja hogy mindent megtett hogy megtaláljon téged stb. Ha meg is találod, max egy "koloncot" kapsz a nyakadba, aki majd mindig pénzt kéreget tőled, kihasznál stb. Én a helyedben hagynám a fenébe a dolgot, vagy max messziről figyelném meg esetleg, ahogy az egyik válaszoló javasolta.

De gondolj bele, baromi nagy csalódás lesz neked, ha netán megtalálod őt és találsz mondjuk egy alkoholista nincstelen valakit.

2013. jún. 9. 15:46
 13/34 A kérdező kommentje:
Én nem csalódok,mert nem álmodozok!Mindegy milyen ő,de tudni akarom,hogy milyen!Elutasító választ nem fogok elfogadni tőle.
2013. jún. 9. 22:11
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem édesanyádat (nevelőanyádat) kellene megkérdezned a részletekről. Ő biztos tudna támpontot adni, merre indulj.

Nézd, én nem vagyok ilyen helyzetben, de ismerek örökbe fogadott gyerekeket. Ezért van némi rálátásom a dolgokra. (Tényleg csak érintőlegesen.) Az első kérdésedre simán lehet az a válasz, hogy tényleg nem tudta, hogy terhes. VAN ilyen! Megszülettél, azt sem tudta, mihez kezdjen, hát ott hagyott a kórházban. Azaz biztos helyen hagyott, én ezt tartom fontosnak! Második kérdésedre: biztosan gondolt rád, de talán arra is, hogy megkeressen. Viszont: így szinte biztosan nyugodtabb gyerekkorod volt, mint hogyha állandóan ment volna a huzavona a vér szerinti anyával érted. Akinek valószínűleg vállalhatatlanok voltak a körülményei egy csecsemő részére. A harmadik kérdésed - ne haragudj, hogy ezt írom -, de nagyon gyerekes. Beköltözhetett Budapestre hajléktalanszállóba vagy másnak a nyakára is. A gyerekneveléshez meg sok pénz kell! Úgyhogy ez nem egy kategória. Mármint a beköltözés meg a gyereknevelés.

Tudom, hogy nem válaszokat vártál. Kívánom, hogy megtaláld a szülőanyádat, aztán boldogan élj tovább az édesanyáddal.

2013. jún. 10. 12:13
 15/34 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, nem azért vagyok itt, hogy bántsalak, de nem hagyhatom szó nélkül az írásaidon átsütő haragot.

Valamire fel kell hívnom a figyelmedet. Te most úgy érzed, hogy kicsesztek veled. Nem így van. Valószínűleg sokkal többet kaptál az élettől, mint anyud mellett kaptál volna. Meg aztán jó ha tudod, az ember nem gonoszságból tesz ezt, vagy azt, hanem mert a pillanatnyi érdeke azt diktálja. Lehet, hogy nem helyes, amit tesz, de egy tévedésért hülyeség haragudni valakire. És még valami. Tegyük fel, hogy megtalálod. Qurvára nem fogsz neki örülni, előre megmondom! Állsz majd ott báván, hogy "úristen, ebből a nőből pottyantam ki?" Tartsd meg anyukádat a képzeleted síkján, hidd el, sokkal jobban jársz, mint a valósággal.

2013. jún. 10. 14:13
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem várok semmi jót,a legrondább nőt is elképzeltem már!
2013. jún. 10. 19:38
 17/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, azzal mért lesz neked jobb, hogyha mondjuk megtudod hogy egy alkoholista, idegileg labilis nő az igazi anyád? Akit addig jársz jól míg elkerülsz.

És utána hogy gondolod? Gondját viseled, vagy többet nem találkoztok? Ez nem olyan egyszerű mint ahogy elgondolod.

Oké, megtudod, hogy ki az, de inkább azt kívánnád bár ne tetted volna.

2013. jún. 11. 09:50
 18/34 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik ahogy elképzeled, hogy odaállítasz valaki elé vadidegenül, felteszed neki a három kérdésed aztán "szevasz". Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
2013. jún. 11. 09:52
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom,hogy kíváncsiságod normális,de azt tekintsd anyádnak aki felnevelt,enni adott,ápolt mikor beteg voltál stb.....ha gondolt volna rád keresett volna,vagy érdeklődött volna utánnad.Felesleges stressznek teszed ki magad,szerinted egy normális anya elhagyja a gyerekét? Nem nincs az az élethelyzet,vagy férfi aki miatt ezt megtenném.17 évesen terhes lettem,sem érettségim,a szüleim elküldtek otthonrl,egy anya otthonba mentem megszületett a kisbabám,boldog voltam de nagyon nehéz volt.Le érettségiztem,majd egy kis boltba dolgoztam,még mindig az anya otthonban lakta. 21 évesen albérletbe költöztem ,és 2 helyen dolgoztam mellette, neveltem a gyermekemet,sorolhatnám.....Most 36 éves vagyok,van 2 gyönyörű vérszerinti gyerekem és 1 örökbefogadott kisfiam,5 éves,és tudja nem az én pocakomból bújt elő,különbséget nem teszek közöttük,de ha felnő és meg szeretné keresni a vérszerinti anyját,nem tudom hogy támogatnám e benne.
2013. jún. 11. 11:50
 20/34 A kérdező kommentje:

Nem fogom eltartani őt semmiképp,természetesen nem ez lenne a legfőbb célom,de azt ő határozná meg,hogy akar-e velem többet találkozni vagy sem.Ha akar,akkor abban is benne vagyok,ha nem akar,akkor is legalább egyszer összejött.

Szeretném megismerni,ezen nem változtatok,nem azt kérdeztem,hogy jó ötlet lenne-e felkeresni,hanem azt,hogy hogyan keressem meg őt.. de többször nem írom le.Nem veszekedni akarok veletek apróságokról,hanem megbeszélni ezt a dolgot.

2013. jún. 11. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!