Mi történhetett valójában, hogy keressem meg majd őt?
Az a helyzet,hogy már feltettem régen egy kérdést az ügyemmel kapcsolatban ezen az oldalon,de akkor még nem volt ez a kategória és még nem tudtam ennyi dolgot sem,nem láttam az összefüggést a dolgok között,illetve a logikátlanságot.
1995-ben születtem Budapesten a 8.kerületi 2.számú női klinikán.Nagyon beteges baba voltam,egy csomó gyógyszerrel etettek.1,5 hónapos koromban úgy döntöttek,hogy átvisznek a koraszülött kórházba(Péterfy-nem tudom az egész nevét,mivel nincs kiírva),aztán ott tartottak.Onnan pedig átkerültem a Völgy utcai csecsemőotthonba.Aztán 11996.szeptemberében nevelőszülőkhöz kerültem,akik 1998-ban örökbefogadtak.2002-ben mondták el,hogy örökbe fogadtak.Akkor nem érdekelt annyira ez a dolog,de 14 éves koromtól kezdve nagyon kíváncsi lettem.Először azt éreztem,hogy nem normális az,hogy ilyenre kíváncsi vagyok,mert ha valakit eldob egy "anya",akkor abban mi érdekes lenne.Aztán mostanában újra elővettem a papírjaimat,és észrevettem,hogy sok dolog nem is stimmel.Illetve 2002-ben anya elmondott egy infót a vérszerinti anyámról,például,hogy "fekete volt a haja",aztán később ezt letagadta.
Most leírok minden információt,ami a lapokon van:
1.Vérszerinti anyám neve:Nagy Erika
2.A 38.hétre születtem,állítólag a vérszerinti anyám nem tudta,hogy terhes,pedig 2 napja folyt a magzatvíz és gondolom neki is gömbölyödött a hasa,
3.Állítólag keresték hajléktalanszállókon,de nem vezetett ez eredményre,aztán nem keresték többet,
4.Nem látogatott elvileg soha,
5.Elhanyagolt környezetben élt(honnan tudták,hogy elhanyagolt volt a környezete,amikor a klinikáról ismeretlen helyre távozott?)
6.A klinikáról a szülés más napján távozott,
7.NÉGY VÁROS gyámhivatala egyezett bele abba,hogy engem örökbefogadhassanak:Mosonmagyaróvár-Győr-Csorna-Budapest,
8.A győri GYIVI (ma már TEGYESZ!) végezte a környezettanulmányt az örökbefogadó szüleimnél,meg ők valami győri gymot neveztek meg az ifjúságvédősöknél??vagy valami nem is tudom mi ez..már belekeveredtem!
9.Nem jött a szocgondozós nő rendszeresen,amikor jönnie kellett volna..vagy isten tudja mi az,családsegítős..Orbán Saroltának hívták egyébként,ezt látom a papírokon,anyám szerint már meghalt,ha így van,akkor az isten nyugosztalja.
Egyébként még egy infó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__4443857-..
Elvileg itt is laktam egy papírom szerint.A válaszolók azt írták,hogy itt nem volt soha intézet,sőt ez egy nyomortelep.
Szóval lehet,hogy a rendezetlen körülmények ellenére voltam itt kint és erre írják a rendezetlen körülményeket a vérszerinti anyámról?
1 év múlva szeretném érettségi után megkeresni a vérszerinti anyámat,hogy három kérdést kérdezzek tőle,illetve,hogy lássam,hogy milyen és hogy mivel foglalkozik:
-"Miért?"
-"Gondoltál-e rám,illetve arra,hogy megkeress?"
-"Volt pénzed beköltözni Pestre Mosonmagyaróvárról,de gyereket nevelni már nem volt pénzed?"
Nem hagynám el anyámat ezért a nőért,az biztos.De ha most megtalálnám,akkor már csak azért is feltenném neki azt a 3 kérdést és utána is tartanám vele a kapcsolatot,mert tudni akarom,hogy mit csinál és hogy keresett-e egyáltalán.
17/L
nem ugyanaz a helyzetünk
az én faterom négy évesen hagyott ott bennünket két tesómmal
most harminc év távlatában megkerestem őt és az hogy miért vagy miért nem már annyira mindegy
engem nem érdekel ő meg nem mondja
teljesen mindegy hogy miért, ez van, neked (meg nekem is) sokkal lejjebbről kell kezdeni mint másnak (másnak nulláról nekünk minuszból)
az hogy ha megtudod a választ a miértre ha egyáltalán van válasz erre, nem fogja gyökeresen megváltoztatni az életedet, ő neked egy idegen lesz mindig
próbáld meg közösségi oldalakon felkutatni. Ha a gyámhivatal nem tudta megadni az elérhetőségeit akkor mi nem igazán fogunk ebben tudni segiteni.
Amugy ismerek egy Nagy Erikát Budapesten, kb anyád korú lehet, de nem fekete hajú-
Segíteni sajnos nem tudok, de elgondolkodtam a történeteden. Szerintem ilyen kevés infó alapján nem fogod megtalálni őt, de talán nem is baj.
Fiatal vagy és talán egy kissé naiv is. Mit vársz a találkozástól, ha valami csoda folytán megtalálod őt? Milyennek képzeled a vér szerinti anyádat? Biztosan meg szeretnéd ismerni, akkor is, ha
- hajléktalan vagy mélynyomorban él,
- szenvedélybeteg vagy elmebeteg,
- bűnöző vagy bűnözőkkel él?
És akkor mi lesz, ha ő vagy a hozzátartozói "rádszállnak", és megpróbálnak kihasználni?
Én a helyedben egy dolgot tennék: magamban megbocsátanék neki és meggyászolnám, hiszen az is lehet, hogy már nem él. Megköszönném neki magamban, hogy életet adott nekem, valószínű, hogy neki ennyi volt a feladata, többet nem tudott neked nyújtani. Valószínűleg jobb neked, hogy nevelőszülők neveltek fel. Kár lenne a kutatásba túl sok energiát fektetned, bár megértem, hogy tisztázni akarod a múltad homályos pontjait, hogy ki vagy és honnan jöttél. Ha meg is találod őt, inkább ne találkozz vele, ha lehet, maximum nézd meg magadnak távolról, vagy találkozz vele úgy, hogy ne tudja meg, kije is vagy neki igazából.
3 kérdésemre várom a választ,nem többre,meg hát szeretném látni.Szeretnék a szemébe nézni.Engem senki nem fog kihasználni.Nincs hozzátartozója szerintem,mert Mosonmagyaróváron élt és beköltözött Pestre.
Igen,szeretném megismerni akkor is,ha testi vagy szellemi fogyatékos,akkor is ha drogos,ha alkoholista,ha bűnöző vagy bűnözőkkel él..CSAK TUDJAM,hogy ki ő,hogy néz ki és mi történt,és hogy gondolt-e rám,hogy tudja-e,hogy én élek..
Egyébként egy fogyatékos valószínű nem megy be egy klinikára önmagától,és nem jön el csak úgy,mert egy fogyatékos ezt nem teheti meg csak úgy,annak nyoma lenne.
Egyébként köszönöm szépen a mostani válaszokat is.
Mindenféleképpen őszintén éltem eddig is,és ezentúl is úgy akarok.Úgy leszek teljesen én,ha tudok mindent magamról,meg a hozzátartozóim múltjáról.
Engem sosem érdekelt az anyám, akkor se mikor felbukant
nincs annál undoritobb mikor haverkodni akar hogy legyen pénze meg ingyenes ápoloja, és mikor kidobod még tele is kürtöli a környéket azzal hogy te mekora szemét vagy, nem ő aki egész életedben 1 szelet kenyeret nem adot.
Nézd kérdező, tegyük fel, hogy megtalálod es felteszed neki a kerdeseidet. Lehetséges válaszok:
Miért?
-Apad elhagyott, munkám nem volt, pénzem nem volt.
-Alkalmi kapcsolatból születtél, mar nem volt lehetőség elvetetni, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.
-Megerőszakolt az akárki.
-Nem volt lehetőségem ra, hogy megtartsalak, abortuszt pedig nem akartam.
Gondoltál e rám illetve arra, hogy megkeress?
-Nem.
-Igen.
Volt pénzed beköltözni....?
-Volt pénzem egy útra, ott befogadott az akárki.
-Nem voltak anyagi gondjaim.
Valamelyiktol jobb lesz neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!