Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Gyerek örökbefogadása tapaszta...

Gyerek örökbefogadása tapasztalat? Mire jutott a gyerek? Egészséges, lelkileg és testileg?

Figyelt kérdés
Külön érdekelne a roma gyerekek örökbefogadása, de minden érdekel :) azt is jó lenne, ha írnátok, hogy hány évesen fogadták örökbe.

2022. júl. 28. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
93%
Osztálytársam örökbefogadott gyerek volt, 2-3 évesen került a családjához, nem roma. Teljesen rendes ember lett belőle. Viszont az anyja nagy narkós volt, és ez miatt szerencsétlen állandóan beteges gyerek volt.
2022. júl. 29. 00:07
 52/76 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk a családban vannak akik nevelőszülők, több gyerek van nálunk, de igazából rendes gyerekek.
2022. júl. 29. 00:35
 53/76 A kérdező kommentje:
49: csak akkor fogadnék örökbe, ha nem lehet sajátom, és én elfogadnek roma kisbabát is. Próbálkoznék szervezeteknél is, és ki is tudom várni azt a 4-5 évet. Szóval nem tudkm, miért ne tudnék :)
2022. júl. 29. 00:45
 54/76 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed, hogy nem lehet sajátod?
2022. júl. 29. 00:49
 55/76 A kérdező kommentje:
Ez mind csak elméleti, nem tudom, hogy még mit hoz a jövő. Csak nem értettem, hogy valaki miért írja már most azt, hogy én valószínűleg nem tudnék örökbe fogadni, ha akarnék
2022. júl. 29. 00:54
 56/76 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg nagyon fiatal vagy még, és 18-19 évesen sokan így gondolják.
2022. júl. 29. 00:56
 57/76 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom mennyire hasznos a válaszom de leírom.

Félig gondozatlan terhesség 37+3 ra született a kislányunk.Az anya anyagi okot adott meg indoknak amiért örokbeadta.Cigizet a terhesség alatt sajnos.Az , hogy mi lesz ennek a következménye nem tudom.A kórházba megvizsgálták nem volt vele probléma.Estleg tud valaki erről valamit írni nekem? július 17 - én volt 2 hónapos! Titkos örökbefogadás volt

2022. júl. 29. 16:39
 58/76 A kérdező kommentje:

Mennyit vartatok rá?

Szerintem senki nem fog tudni semmi biztosat mondani, de az jó hír, hogy eddig nincs semmi. Egyik barátnőm anyukája a terhesség alatt végig heroinozott. Nem lett baja a barátnőmnek. Gondolom szerencsén is múlik ez...

2022. júl. 29. 16:57
 59/76 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon naiv vagy még, látszik, hogy fiatal vagy.

Nem tudod neveléssel a hozott géneket befolyásolni. Sajnos nem lehet.

Ez nem rasszizmus, tények.

Amúgy én is láttam olyan kisgyereket, aki egész nap sírt, mert drogos volt az anyja. Amikor a fiam kicsi volt, bekerültünk a csecsemőosztályra, és oda hoztak be egy kisfiút, aki egész nap sírt. Élmény volt igazán, egy szobában voltunk vele. Függő volt szegényke, de egy hét alatt egyébként egészen lenyugodott, pedig a világon senki nem foglalkozott vele, sajnos. Csak megetették, aztán hagyták bőgni.

2022. júl. 29. 17:18
 60/76 anonim ***** válasza:
100%

5 évet vártunk rá.

3500 g és 50 cm született.

Utolsó mérésnél 5120 g és 60 cm volt.

2022. júl. 29. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!