Gyerek örökbefogadása tapasztalat? Mire jutott a gyerek? Egészséges, lelkileg és testileg?
Nem tudom mennyire hasznos a válaszom de leírom.
Félig gondozatlan terhesség 37+3 ra született a kislányunk.Az anya anyagi okot adott meg indoknak amiért örokbeadta.Cigizet a terhesség alatt sajnos.Az , hogy mi lesz ennek a következménye nem tudom.A kórházba megvizsgálták nem volt vele probléma.Estleg tud valaki erről valamit írni nekem? július 17 - én volt 2 hónapos! Titkos örökbefogadás volt
Mennyit vartatok rá?
Szerintem senki nem fog tudni semmi biztosat mondani, de az jó hír, hogy eddig nincs semmi. Egyik barátnőm anyukája a terhesség alatt végig heroinozott. Nem lett baja a barátnőmnek. Gondolom szerencsén is múlik ez...
Nagyon naiv vagy még, látszik, hogy fiatal vagy.
Nem tudod neveléssel a hozott géneket befolyásolni. Sajnos nem lehet.
Ez nem rasszizmus, tények.
Amúgy én is láttam olyan kisgyereket, aki egész nap sírt, mert drogos volt az anyja. Amikor a fiam kicsi volt, bekerültünk a csecsemőosztályra, és oda hoztak be egy kisfiút, aki egész nap sírt. Élmény volt igazán, egy szobában voltunk vele. Függő volt szegényke, de egy hét alatt egyébként egészen lenyugodott, pedig a világon senki nem foglalkozott vele, sajnos. Csak megetették, aztán hagyták bőgni.
5 évet vártunk rá.
3500 g és 50 cm született.
Utolsó mérésnél 5120 g és 60 cm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!