Gyerek örökbefogadása tapasztalat? Mire jutott a gyerek? Egészséges, lelkileg és testileg?
Most akkor azert írtad ki h lerasszistázz masokat? Te valami önjelölt érzékenyítőtréner vagy?
Szó nincs előíteletről! Kőkemeny élettapasztalatok vannak.
De vannak előzetes traumái!
Sajnos még az anyaméhben elszenvedte őket! Meg se kellett születnie ahhoz, hogy "sérüléseket" szerezzen!
Anya ivott, cigizett, esetleg néha egy kis ragasztó is lecsúszott, apa ivott, cigizett, néha meg-meg verte anyát, mindkettőjük IQ-ja a béka feneke alatt stb. Nem biztos, hogy a gyerek sérülten fog születni, az is lehet, hogy szerető családban minden rendben lesz vele, de soha nem lehet tudni.
Csak egy példa: az egyetem alatt elég sokat gyakornokoskodtunk a gyerekpszichiátrián. Egyszer behoztak egy üvöltő csecsemőt. Soha olyan csúnya és vígasztalhatatlan sírást nem hallottam még előtte. A professzorunk mondta, hogy drogfüggő anya gyereke. 4 napja született és elvonási tünetei vannak a kicsinek. A szülei lemondtam róla, az orvosok küzdenek érte és ha felépül, akkor reméli, hogy egy kedves család fogja őt befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!