Nyílt örökbefogadásról van valakinek tapasztalata?
Szia, én egész gyerekkorom óta szeretnék örökbefogadni, de amíg úgy volt, hogy lehet nekem is, addig úgy terveztem, hogy először legyen vérszerinti (márcsak a biológiai órám miatt is) és utána az örökbefogadott. És igen, azért szeretnék most örökbefogadni, mert másképp nem lehet, kb 1 éve tudom, de most jutottam el oda, hogy ezt el is tudjam fogadni.
TEGYESZ-t tudom, meg a net-t végigbújtam már, csak arra gondoltam, hátha hallok első kézből is tapasztalatot.
nálunk nyílt örökbe fogadás volt, hát most próbálok visszaemlékezni a tanfolyamon mi volt szó erről, de én úgy tudom csak újszülött babát lehet nyílt örökbe fogadással örökbe fogadni... egy 2 éves kisgyereket már nem, hisz őt többnyire elveszik a szülőktől és hosszú procedúra míg örökbe adhatóvá válik, utána már csak titkos örökbe fogadással adják örökbe, de ennek érdeklődj még utána :)
viszont addíg míg a férjed nem érzi 100%-osan hogy ő is szeretne örökbe fogadni, semmi értelme az egésznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!