Vállalnátok 34 évesen harmadik babát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 02:08
1/17 anonim válasza:
Én nem vagyok híve.
De persze ezt rengetek dolog befolyásolja, ha az egészségi,lelki,anyagi állapototok engedi és úgy érzed szívesen elbabázgatnál és végigcsinálnád a gyermeknevelést akkor miért ne?:)
Nem vagy öreg,sokan az első babájukat szülik ilyen korban :)
2/17 anonim válasza:
anyu 37 évesen szülte az öcsémet, az anyósom a férjemet is 37 évesen szülte a nővérem msot 34 éves és még nics meg nekik a második baba, ha akartok akkor igen vállald nagyon jó három gyermekes anyának lenni és nagyon szeretem
3/17 anonim válasza:
Előre tervezetten nem valószínű. Azonban, ha becsúszna, biztosan megszülném 34 évesen is. De ez csak az én álláspontom.
4/17 anonim válasza:
én nem,de nem a kor miatt hiszen 34 az még nem kor.én a 3 babát nem vállalnám be.de ha a korod miatt hezitálsz csak akkor nyugodtan vágj bele.én 37 évesen szültem a 2, babámat,és sokkal de sokkal könnyebb terhességem volt 20 évesen az elsővel.hamarabb meg is szültem,és semmi gondom nem volt.mellettem a vizsgálatokon majd meghaltak a 20 éves kis mamik,csak mosolyogtam.persze ez adottság kérdése is.de a kor ne rettentsen el.ha amúgy ez a tervetek akkor sok sikert.
5/17 anonim válasza:
ha anyagilag megtehetitek, miért ne? Csak segélyre ne szülj, épp elég léhűtő és ingyenélő van már ebben az országban.
6/17 anonim válasza:
Szia! Nem értem e kérdést, ez sok vagy kevés? Életkor vagy gyerekszám miatt? Én 30 évesen vállaltam az elsőt, és még ki tudja, mikor jön a következő, szóval számomra ez teljesen normális életkor akár a korod miatt aggódsz, akár a több gyerek miatt :) Ha szeretnél, anyagilag belefér, miért ne?
7/17 anonim válasza:
Hát persze! Szerintem a legjobb kor! Én még az elsőt sem szültem meg akkor, csak egy évvel később és még másodikat is szeretnénk, 39 vagyok! Nem soha nem éreztem úgy, hogy valamiről is lecsúsztam.
8/17 anonim válasza:
Miért is ne?Ha minden adott hozzá?Én 38 leszek év végén,és tervben van a 3. gyerek(a gyerekeim 18 illetve 2 évesek).A barátnőm 34 éves,egy gyereke van,aki 2 éves.
9/17 anonim válasza:
Én ha anyagilag megtehetném biztosan vállalnám.
10/17 anonim válasza:
Persze! Sőt, én 37 voltam, mikor a 4. babám született. A terhesség sem viselt meg (igaz, mind könnyű volt), a szülés is könnyen ment. A kislányommal meg sokkal türelmesebb, nyugodtabb vagyok, mint a nagyokkal voltam huszon-évesen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!