Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnátok harmadik gyereket?

Vállalnátok harmadik gyereket?

Figyelt kérdés

Egy kislányom van, de szeretnék majd még egyet.De félek, hogy a második fiú lenne, semmi bajom a fiúkkal, csak én lányos anyuka vagyok :)

Szülnétek harmadikat, hátha az majd kislány lesz?

Vagy ez hülyeség??????

2010. júl. 4. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még a másodikon is vacillálok, még várunk vele. Én meg pont kisfiút szeretnék, most kislányunk van. A férjem azt mondta, hogy ha a következő is kiscsaj lesz, akkor próbáljuk meg harmadszor is. :DD

Én inkább attól parázok, nehogy ikreim legyenek legközelebb, mert anyai nagymamám szült ikreket.

Amúgy az, hogy lkányos anyuka vagy, még nem biztos. Lehet, hogyha fiad lesz, akkor majd fiús anyukának is fogod magad érezni.

2010. júl. 4. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Vállalnám is meg nem is...Nekem 2 fiam van, aminek nagyon-nagyon örülök, és mindenki azt mondja, hogy na majd a harmadik... Ha a 3. is fiú lenne, azt sem bánnám :))

De 90%, hogy nekünk nem lesz 3 babánk

2010. júl. 4. 15:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem csak lányos anyuka leszel, hanem fiús is. Eszméletlenül lehet szeretni a fiúkat is. Szerintem hülyeséget beszélsz ;) (nem megbántásképp írom)

4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 36 hetes pocakcsajszi anyukájuk

2010. júl. 4. 15:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szai .nekem 2 kislány van,és ha 3dik is lány lenne nem bánnám.De én is lánypárti vagyok.
2010. júl. 4. 15:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kislányom van, és szeretnénk nemsokára egy kisfiút is.

Viszont párom anyja addig szült, amíg lánya nem lett. Öten lettek testvérek. De azt mondta, hogy ő addig nem áll meg, amíg nincs egy kislánya. Szerintem ez hülyeség.

2010. júl. 4. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szeretnék harmadik babá!! A párom kevésbé lelkesedik az ötletért. Szerény anyagi körülmények közt élünk,és előbb még én is úgy látom jónak, ha visszamegyek pár évig dolgozni.
2010. júl. 4. 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

na jó, és ha a 3. is fiú lenne?

Különben tényleg hülyeség, bár én mostmár rettenetesen meg vagyok nyugodva: kisfiút akartam, kisfiam lett. Ha a következő lány lesz, azt se bánnám, bár igazából vagy 3 fiút, vagy 2 fiút és egy kislányt szeretnék.

Akkor szülj 3 gyermeket, ha tényleg annyit szeretnél. Ne azért, hogy biztosan legyen 2 kislány. Bár, nem tudom. Ha a 2 kicsi kislány lenne, és éppen nem császáros lennék, lehet, hogy egy negyediket is bevállalnék, hátha az kisfiú lesz. A lényeg, hogy ne utáld a gyermekeidet, ha kisfiúk lesznek és nem kislányok.

2010. júl. 4. 15:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem azert szulnek 3 babat, mert nem az a neme amit szerettem volna.

En is lanyos anyukanak erzem magam.Van egy kislanyom es mindig erre vagytam.

Imadnam ha a kovetkezo is lany lenne, de a ferjem fiura vagyik, igy remelem, hogy Isten Ot is meghallgatja es kuld neki egy csudi szep kisfiut :)

Jovo augusztusban ha mindn jol megy megprobalkozunk a kistesoval :)

Barki is jon orommel szeretettel fogadjuk!!

2010. júl. 4. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szerintem hülyeség. Még a végén te is úgy leszel, hogy addig szülöd a fiúkat szép sorban, amíg majd az x.gyerek lány nem lesz. Anyósom legalábbis ezt csinálta, 5.-re sikerült lány, de ha szerintem a 10.-re sikerült volna, ők addig folytatják a gyerekgyártást (na ez csúnya volt, de náluk szó szerint így van).

Én végig lányban "reménykedtem", aztán amikor megtudtuk hogy fiú, pár pillanat alatt meg is barátkoztam a gondolattal és most már örülök, hogy fiam lett. Ha terveznék másodikat, harmadikat, biztos hogy nem a neme miatt szülnék még. De hát nem vagyunk egyformák.

2010. júl. 4. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi bevállaltuk:)))fiú-lány-fiú!Ez volt az eredeti terv is:))))
2010. júl. 4. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!