Vállalnátok harmadik gyereket?
Egy kislányom van, de szeretnék majd még egyet.De félek, hogy a második fiú lenne, semmi bajom a fiúkkal, csak én lányos anyuka vagyok :)
Szülnétek harmadikat, hátha az majd kislány lesz?
Vagy ez hülyeség??????
Vállalunk harmadik babát, sőt, ha lehet, negyediket is, de az indok egyáltalán nem az, hogy lány-e vagy fiú. Teljesen mindegy, egészséges baba legyen és kész!
Azért nem szülnék, hogy hátha lány lesz. Azért szülnék, mert vágyom harmadik babára.
:-) Aranyos és érdekes a kérdés. Még a 2. babád sincs meg. Lehet, hogy még egy lányod lesz. Van ismerősöm, akinek lánya van, és a 2. babája fiú lett. Amikor terhes volt, nagyon tartott tőle, ő is lányt szeretett volna. De amikor megszületett a pici fiú, nagyon boldog volt. Azóta is nagyon boldog, hogy lánya is, fia is van.
Igazság szerint én meg fiúpárti vagyok :-) Van 2 fiam, és szeretnék még egy 3. fiút is :-)
Lány-Fiú-Lány anyuka vagyok.
Gyerekkoromban mindig egy fekete hajú fiúról(Attila)ábrándoztam.Amikor kismama lettem hirtelen lányt szerettem volna.Sikerült.Másodszorra is csajsziban reménykedtem.Nem kérdeztem meg,hogy milyen nemű.Amikor megszületett és a doki megmutatta"anyuka itt van egy fiú a lány mellé",csak annyit mondtam:tudtam,hogy fiú vagy és összebújtunk.Amikor elvitték mosdatni,mérni üvöltött,ahogy visszahozták és odaadták megnyugodott.Hát itt már végem volt!Nem adtam volna oda egy lányért sem.
Harmadszorra sok évvel később kaptam egy lánykát még.
Örülni fogsz egy fiúnak is hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!