Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért imádja mindenki a...

Miért imádja mindenki a kisgyerekeket, kisbabákat?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és egyszerűen utálom őket. Mindig sírnak (babák azért mert besz*artak, gyerekek meg hisztizek a szülőknek a nyalóka miatt amit nem kapott meg stb.). Egyszerűen irritálóak, hangosak, folyamat kérdezgetnek, őrjöngenek, bökdösnek. Taknyuk nálunk egybe folyik. Maszatosak mindig. Ja és az anyukákról se feledkezzünk meg. Szinte megsértődnek ha nem dícsérem meg a gyerekét valami miatt. Úr Isten, felált és jár. Úr Isten mosolyog. Úr Isten kiadot valami irritáló hangot. Nem érdekel..... És nem fogadják el ha azt mondom nem szeretem a gyerekeket lány létemre.

2019. jún. 24. 01:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
29%

Édesanya úuuuu aaaa hihihi hahaha. Te hallod akkor poént mondtál itt fetrengek. Ikszdé. Jajjj hiiihhi.

Anyám. Van ennél lejjebb?

2019. jún. 27. 07:07
 32/33 anonim ***** válasza:
(Bocs az offért: kívülállóként mondom, a kérdésre reagálás átment infantilizmusba, úgy tűnik...)
2019. jún. 27. 19:40
 33/33 anonim ***** válasza:

Én se szeretem.

Más gyerekére még most se szívesen vigyázok, csak ha kb 8 év feletti. Azokkal már lehet úgy normálisan beszélgetni, játszani, stb.

19L

2020. márc. 21. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!