Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kislányom kikészít...

Másfél éves kislányom kikészít. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Agyunkra megy a férjemmel. Nem igazán lehet vele elmenni sehova sem. Csak közeli helyre fagyizni, sétálni egyet ilyesmire gondolok.

15 percig kb elvan utána semmi nem jó, nyavajog, hisztizik, párpercig elvan aztán megint nem.

Otthon talán jobban elvan.

Egyszer azt gondolom hogy bele fogok bolondulni, direkt idegesít. Nem pöccenek elsőre, de nem is ugrok minden nyafogásra, ha hisztizik ugy csinálok mintha nem is látnám mi történik.

De nem mindig megy, néha az őrület szélén vagyok, most fog megszületni a másik kicsi és még van egy kisiskolás is.

Néha meg azt gondolom hogy lehet a fogai, majd ha mind kinnt van jó lesz minden. Meg a meleg biztos. Vagy álmos, de nem tudom egy nap lerakni sehogysem 2x.

Nem tudom miért csinálja, annyira kimerítő hogy az ember kedves és próbálkozik és ezt kapja cserébe!

2019. jún. 11. 14:18
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
0%
Neveld meg, és légy határozott vele.
2019. jún. 17. 22:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nincs a viselkedése mögött orvosi probléma?

A beszédfejlődése megfelelően alakul?

Nagyon remélem, hogy a kislányodnak semmilyen egészségügyi problémája nincs, de hasonló viselkedési zavarral kezdődhet a sanfilippo betegség is.

2019. jún. 20. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!