Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol tudom jelenteni az esetet?

Böbe1990 kérdése:

Hol tudom jelenteni az esetet?

Figyelt kérdés
Ma a fiamat(8éves) felpofozta a tanár az iskolában mert órán felált kidobni a szemetet. Nem a gyerek nagyitott, utána érdeklődtem és többen is alátámasztották. Ti mit csinálnátok? Hol lehet az ilyen esetet jelenteni?
2019. máj. 27. 21:06
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, jobban áll a kissrác? Elképzelem amint téged megtapsol a főnököd, hogy milyen jól kezeled a feladatod, mikor az akarata ellen cselekszel. Könyörgöm sose legyen gyereked, így is tele van az ország semmirevaló, elkényeztetett anyuciungyribungyurkája gyerekekkel és kamaszokkal, akiknek mindent szabad de semmit se muszáj.
2019. máj. 30. 18:15
 42/43 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk amúgy 20 éve kirugtak egy napközis tanárnőt(nem tudom, mit tanított), mert felképelt egy 15 éves, 6. osztályos kisebbségi gyereket, aki anyázott neki. A srác vagy 2 fejjel nagyobb volt nála, láttam a pofont, szappanoperaszerű ütés, nem a fájdalom miatt adták, hanem a megalázás miatt.

A tanárnő már alapból ideggyenge volt(50es), folyton remegett az alsó állkapcsa és magában motyogott, undorítóan bánt velünk, csoda, hogy idáig bírta. A srác az osztálytársunk volt, csendes, tojt a tanulásra, alig járt be, szinte sose hallottam beszélni, nem sok vizet zavart. A tanárnő lenyomott neki valami olyan szöveget az udvaron, hogy semmire se fogja vinni stb.. minket is folyton így alázott, de mi sosem mertünk semmit mondani. Örültünk, hogy anyázott helyettünk is a srác, és rohadtul nem sajnáltuk, hogy kirugták a banyát, nem szabadott volna sose gyerekek közé engedni..

Szóval, ha nálunk kirugtak valakit 20 éve azért, mert egy anyázó kisebbségi tinit felképelt, az a minimum, hogy nálatok is eltüntetik a rajztanárt, aki egyetlen egy szabályt megszegő, sértett alsós kisgyereket felpofozott.

2019. máj. 30. 18:18
 43/43 anonim ***** válasza:
70%

Az akarata ellen? Mi ő, Isten?

Hogy vetíthetsz egy 8 éves-tanár viszonyt egy felnőtt helyzetbe?

Hogy kezelhetsz felnőttként egy gyereket??

Mellesleg, ha a főnököm kiköti, hogy nem állhatok fel munka közben, kilépek. Akkor is, ha egy teremben van velem, és nem veszi észre, hogy szivatnak a kollégáim a munkám végzése közben. Vagy észreveszi, és velük nem tartatja be a szabályokat.

Hálistennek a munkahelyek már emberbarátak, mert ki lehet menni mosdóba bármikor, meg lehet szólalni, van HR, ami intézkedik, ha bajunk van,lehet enni, inni, mert a felnőttek ki tudnak állni magukért, és a szakszervezetek kiharcolták ezeket a munkakörülményeket.

A gyerekektől még mindig túl sokat várnak itt, ahhoz képest, amit a felnőttektől várnak.. fejlettebb részeken(nyugaton) nem ilyen a rendszer, és abszolút megtérül. Ellenben keleten ott a sok sikeres 1000 szabályt betartó depressziós-öngyilkos-agresszív gyerek/felnőtt.

Van gyerekem, rendkívül elégedett vagyok vele minden téren, azért is vagyok ebben a kategóriában, mert közöm van a témához, de ezek szerint neked nincs sok..

2019. máj. 30. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!