Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az, ha a férjem nem...

Normális az, ha a férjem nem foglalkozik a gyermekkel?

Figyelt kérdés

Most 4 éves. Amikor megismertem a férjemet, akkor voltam 6 hós várandós.

Most, hogy itthon vagyok egy hete huzamosabban kapok észbe, hogy férjem totál nem foglalkozik soha a gyermekkel.

Tehát, akár egy hétig he sem köszön a szobájába. Nulla kommunikáció.

Rákérdeztem, azt mindta:

-"Hozok neki kaját, meg kap játékokat, haggyá má a fa...s..zságokkal!"

-És nem mész be hozzá beköszönni?

"4 nap mulva be van irva a naptárba az állatkert, látom akkor eleget, ne fárassz."

Olyan érzésem van, hogy férjem egy totál másik dimenzióban él. Amikor megismerkedig valakivel, akkor ugye próbál megfelelni. Ami 2-3 hónapnál tovább nem tart neki. Es sz összes kapcsolata, baráti, rokoni, velünk, minden ilyen jellegű neki.

Mert valójában ő akar dominálni, és kibújik a szög a zsákból idővel.

Mivel itthon nem tud, tehát a kislány nem ment focizni, pedig férjem nagy focista, hanem inkább lányom balettozik és nem tudja férjem a saját gyerekkorát ráhúzni, sztem csalódás neki. És én is, meg minden egyes kapcsolata, a megfelelési kènyszere miatt.

Erre jutottam, de szerintetek?

Mar nyugtatot is szed, de szakembert látni nem akar. Mire hazaér a munkából csak idegesebb, mint régen nyugtató nélkül.

Volt más is ilyen helyzetben?

Mit mondjak a fyermekemnek? Kezdi az "apa" helyett a nevén szólítani férjemet, ha róla heszél.

2019. márc. 13. 22:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
34%
Vannak ilyen hülye, igénytelen nök. Vagy csak apát akarnak a gyereküknek, hát elárulom, az ilyen nem az! Anyám is ilyen volt. Apán undorító volt,az is nyugtatókat szedett, igénytelen, de csak magával foglalkozott, egy önzö dög, minket bántalmazott, anyám ezt nem vette észre, alá volt rendelve, teljesen tönkre is ment, de azért odaszűlt még kettöt, hármat. Ö is ugyanolyan igénytelen volt, megérdemelték egymást. Ja 20év után hagyta el végleg! Gyerektartást Soha nem fizetett neki. Én örülök neki, hogy egyikkel se tartom a kapcsolatot, csak a testvéreimmel néha.
2019. márc. 14. 11:18
 32/36 anonim ***** válasza:
50%
Minket anno kiemeltek a családból, hál'Istennek ma már boldog felnött emberek vagyunk, családunk van, nem olyan mint neked kérdezö.
2019. márc. 14. 11:20
 33/36 anonim ***** válasza:
Az ember személyiségzavaros, erre a nyakamat tenném.Emellett társfüggő. Se te, se a gyereked nem érdekli, csak, hogy a látszat szerint legyen egy családja.Na, de te mit szeretsz benne?Egyetlen pozitív dolgot írtál róla a sok negatív mellett, hogy mindent megvesz a gyereknek és neked is.Akkor neked mi a fontos?Miért nem bírtad ki legalább szülésig, hogy nem fogsz új pasit?Ebben a kapcsolatban mindenki azt kapja, amire vágyik,kivéve a gyereked.Te is tudod, hogy ez nem fog változni, de ezt választottad.Mi itt a probléma?A válaszom: Normális, hogy nem foglalkozik vele, hiszen eddig se foglalkozott, mégis hozzámentél, sőt a gyereket is "ráírattad".Neked nem az volt a fontos véletlenül, hogy "látszólag" legyen apja a gyereknek+az anyagi terheket is vállalja valaki?Bejött.Szerintem összeilletek.
2019. márc. 14. 14:53
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon látom, hogy lenne további közös jövőtök a férjeddel. Sajnálom. Ahogy beszél a gyerekről, "majd az állatkertben látom eleget", nyilván nem szereti mert nem a sajátja. És ezt a gyerekkel is egyértelműen érezteti, hogy nem beszél vele, köszönni sme köszön. Azt írtad veled is hasonlóan viselkedik mint a gyerekkel. Akkor mit vársz a kapcsolattol? Boldog vagy így? Boldog a gyerek? Ha nem, akkor egy megoldás van: válás. Itt már kár azt erőltetni, hogy beszélj a férjeddel beszéljétek mega dolgokat. Ez sajnos nem olyan dolog. A szeretetet nem lehet kierőszakolni egy beszélgetéssel. Egy beszélgetéssel nem fogja egyből szeretni a gyerekedet. Sajnos ez van, gondolom te is látod hogy ez így nem jó, hisz különben nem írtál volna ki kérdést róla.
2019. márc. 14. 15:01
 35/36 anonim ***** válasza:
Hol van a lány apukája? Te dolgozol? A férjednek mi a minkája? Úgy kb... a lányod beszél a parodról?
2019. márc. 14. 20:04
 36/36 anonim ***** válasza:
20%
Persze hogy normális. Nem kötelezö "minden új" párnak,a másik pali gyerekét szeretni. Nem tudom a nök miét hiszik, és ragaszkodnak ehhez. Már ne haragudj, de én sem szeretném a férjem elözö házasságából fogant gyerekét(keit), föleg hogy elég féltékeny típus is vagyok. Épp ezért nem kezdtem Soha nös, elvált, gyereke férfiaknál. Ahogy férfiként sem kezdenék terhes, elvált gyerekes anyákkal.
2019. márc. 14. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!