Minden 2 éves körüli gyermekkel iszonyatosan nehéz, majdhogynem kibírhatatlan?
2 éves fiam szinte egy angyal, viszont a 4,5 éves lànyommal a poklok poklát élem át!
Nem a kor szàmít, hanem a gyerek habitusa
Egy gyerekem van, de az idegrendszerunket jocskan megtepazta. Most, hogy mar 4,5 eves, jobban kezelheto, azt mondhatom, hogy tuleltuk...egyelore azt mondjak (tinedzser kor). Addig pihenunk, van mit. :-)
Azert meg korai rastresszelni, elvezd a picikort, gyorsan megnonek.
Az én gyerekeimmel könnyü, csupa moka kacagás
23 honapos 5 éves és ujszülött...
2 éves lesz áprilisban, benne vagyunk dackorszakba de egyáltalán nem vészes, kisbabaként sokkal nehezebb volt a magatehetlen sírás, tudod mikor nem tudod miért sír, nem tudja megmondani csak sír és sír..
Szóval én ezt a dackorszakos hisztit sokkal jobban viselem, mert ez nem úgy van egyenlőre legalábbis, hogy ezzel telnek a napok, hanem vannak rosszabb napjai,vagy ha betegség bújkál benne, vagy fáradt/éhes akkor ki tud borulni de tudom az okát miért , és ha idejében elcsípem akkor még tudok tárgyalni is vele hogy megnyugodjon.
De ha még belelovalja magát se olyan vészes mint mikor csecsemőként volt hogy órákat cipeltem mert amúgy ordított szegénykém a hasfájástól.
Pluszként babaként volt hogy 10-15x is kelt egy éjjel, most meg egyszer ha kel, és azért kipihent anyukaként minden hiszti könnyebben viselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!