8 és fél éves kislányomnak tegnap iszonyatosan erős hónaljszaga volt. Soha nem éreztem még nála, ez már azt jelenti hogy elkezdett fejlődni a szervezete? Nem korai még ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 08:20
1/5 anonim válasza:
Gasztoenterológiai, endocrinológiai és természetesen laborvizsgálatok -a szakorvosk által megtervezve-, javasolt.
2/5 anonim válasza:
6-8 évesen kezdődik megváltozni a verejtékezés. Ez a prepubertás kezdete. Teljesen normális. A "többire" ettől még várni kell pár évet.
3/5 anonim válasza:
Én is elvinném egy átfogő vizsgálatra..az sosem árt
Egyéb fejlődések nem koraiak, nagyon sok lány mentruál már 9-10 évesen.
( ezelőtt25 évvel sem volt ritka, ano az osztályunkban már4-5 lány agylány volt 3. Osztályra, manapság pedig még korábban érnek a gyerekek)
4/5 anonim válasza:
egy hónaljszag miatt nem vinném orvoshoz. tisztán emlékszem,h. első osztályosok voltunk,amikor egy tornaóra után bejött a tanárnő az osztályba és megjegyezte,h. büdik vagyunk,kérjük meg anyut,h. vegyen nekünk deót. én azóta használok dezodort. nincs ebben semmi. vásárolj neki valami kíméletes összetételű deót és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!